ADD EĞİRDİR ŞUBESİNDEN ONUR ANITI’NA YÖNELİK SALDIRIYA TEPKİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD EĞİRDİR ŞUBESİNDEN ONUR ANITI’NA YÖNELİK SALDIRIYA TEPKİ
Haberin Tarihi: 11.2.2022 17:06:24 - Okunma Sayısı:901 defa okundu.

Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yönelik saldırıyı Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesinden de tepki geldi.

ADD EĞİRDİR ŞUBESİNDEN ONUR ANITI’NA YÖNELİK SALDIRIYA TEPKİ

Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yönelik saldırıyı Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesinden de tepki geldi.

3 Şubat’ta, Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’ndeki Atatürk Parkı'nda meydana gelen saldırıya yönelik olarak bugün tüm Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması toplantısı düzenlendi.

Bu çerçevede Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesinde de düzenlenen basın toplantısında konuşan ADD Yönetim Kurulu üyesi Avukat Füsun Baysal Küllü şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine, Atatürk ilke ve devrimlerine, özellikle Demokrasinin olmazsa olmazı Laikliğe ve Atatürk’ün manevi kişiliğine yönelik saldırıların giderek arttığını üzüntüyle görüyor, kaygısız izliyoruz.

Bu saldırıların beyinleri yıkanmış kiralık faillerinin; “Keşke Yunan kazansaydı” diyecek kadar vatan ve millet bilincinden yoksun meczupları, alternatif tarih yazılacağına soyunmuş sözde akademisyenleri, 21. Yüzyılda saltanat ve hilafet özlemiyle yanıp tutuşan üniter ulus devlet karşıtı tarih cahillerini baş tacı eden kimi bildik çevrelerden cesaret buldukları ortadadır.

Öte yandan; Mobese kameraları ile her yer ve herkes izlenirken, şehrin ortasındaki Atatürk Anıtı’na kamyonetle yanaşılıp dakikalarca halatlar bağlanmak ve araçla çekilmek suretiyle gerçekleştirilmeye çalışılan bu saldırıların nasıl olup önlenemediği (!) de ayrıca açıklanmaya muhtaçtır.

Atatürkçü Düşünce Derneği; bütün bu alçak saldırıları olduğu gbi, Ulusal kurtuluş Savaşımızın simge şehri, Atatürk’ün kutlu yolculuğunun İLK ADIMI, Gençlik ve Spor Bayramı ile onurlanmış SAMSUNUMUZ’un ONUR ANITI’na kasteden bu son İHANETİ de lanetlemekte, süreci sonuna kadar izlemeyi görevi saydığını kamuoyu ile paylaşmaktadır.

Cümle hainler ve cesaretlendirdikleri iklimi yaratan aymazlar bilsinler, BİZ BURADAYIZ!

Kuvayı Milliye şehitlerimizden emanet bu Aziz Vatan’da,

“Gökte yıldız, denizde kum tükenir

Mustafa Kemal’ler tükenmez” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesinde düzenlenen basın toplantısına Yönetim Kurulu üyeleri; Avukat Füsun Baysal Küllü, Hümeyra Doğan ve Azize Barlas katıldı.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap