IŞIK KRALLIĞI ‘ARZAVA’ HİZMETE GİRDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IŞIK KRALLIĞI ‘ARZAVA’ HİZMETE GİRDİ
Haberin Tarihi: 15.2.2022 16:15:08 - Okunma Sayısı:1608 defa okundu.

İşletmeciliğini hemşehrimiz Muammer Diktaş’ın yaptığı Arzava Restaurant 14 Şubat Sevgililer Günü’nde lezzet severlerin hizmetine sunuldu. 

IŞIK KRALLIĞI ‘ARZAVA’ HİZMETE GİRDİ

‘Arzava Işık Krallığı Restaurant’ 14 Şubat Pazartesi günü Çünür Mahallesi Yeni Otogar karşısında hizmete açıldı.

İşletmeciliğini hemşehrimiz Muammer Diktaş’ın yaptığı Arzava Restaurant 14 Şubat Sevgililer Günü’nde lezzet severlerin hizmetine sunuldu.  Antik Çağda, Göller Bölgesi’nden Ege Denizi'ne uzanan kuşakta kurulmuş Işık Krallığı'nın adı olan ARZAVA, Eğirdir’den sonra Isparta’ya da Restaurant olarak açıldı.

Çünür Mahallesi Yeni Otogar karşısında açılan Arzava Restaurant, hem bütçenize hem de damağınıza hitap ediyor. Önceki gün açılan Arzava’da; Balık çeşitleri, Kırmızı ve Beyaz Et çeşitleri, Salatalar, Mezeler, Kahvaltı çeşitleri, Ara sıcaklar, Soğuk ve Sıcak içecekler, Hamburger ve Sürpriz Oyuncaklı Çocuk Menüleri yer alıyor.

Her bütçeye uygun menüsüyle dikkat çeken Arzava Restaurant, güler yüzlü personeliyle de müşterine verdiği önemi ortaya çıkartıyor.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ BİR RESTAURANT

Sizler yemeğinizi yedikten sonra çay ve kahvenizi yudumlarken, çocuklarınız ise gözetmen eşliğinde oyun parkurunda oynayabiliyor. Lezzetleriyle farkını gösteren Arzava Restaurantta ayrıca otopark sorunu da bulunmuyor. Arzava’da 150 m2 çocuk oyun alanı, 550 m2’de oturma alanı bulunuyor. Toplam da 1000 m2'lik alanıyla şehrin en büyük restaurantına 0539 949 65 32 numarasıyla ulaşarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap