Isparta'yı Tanıtım Çalışmaları Devam Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'yı Tanıtım Çalışmaları Devam Ediyor
Haberin Tarihi: 18.2.2022 13:07:31 - Okunma Sayısı:860 defa okundu.

Rehberler Isparta'yı Ziyaret Etti

ISPARTA'YI TANITIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Rehberler Isparta'yı Ziyaret Etti

 

Isparta İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu tarafından 2022 yılı turizm ve tanıtım faaliyetleri kapsamında hazırlanan aksiyon planı gereği, İlimizin tanıtımı için turist rehberleri gezi programları uygulanmaya devam ediyor.

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun toplantısında alınan kararlar gereği; Davraz ve Kış Turizmi temelli İl tanıtım gezileri kapsamında Adana Rehberler Odasına bağlı 23 Turist rehberi Isparta'yı ziyaret etti.

15-16 Şubat 2022 tarihlerinde ilimize gelen turist rehberleri 2 gün boyunca Isparta'nın turistik yerlerini gezdiler. Tur programında ilk gün; Şehir Merkezi, Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Halı ve Kilim Müzesi, Davraz Kayak Merkezi, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, 2. Gün; Güneykent, Kuyucak Eğirdir ve Kovada Gölünü, gezip gördüler.

İlimizde faaliyet gösteren acentelerle istişare toplantısında bir araya gelerek görüş alıverişinde bulunan turist rehberleri her yıl artan trendi ile binlerce turisti ağırlayan bölgenin turizm değerlerine hayranlıklarını ifade ettiler. Rehberler, tanıtıma katkı sağlayacaklarını belirterek, kendilerine bu fırsatı sağlayan Isparta Valiliğine teşekkür ederek ilimizden ayrıldılar.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap