KAYMAKAM ADEM ÇELİK'İN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM ADEM ÇELİK'İN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” MESAJI
Haberin Tarihi: 8.3.2022 11:46:40 - Okunma Sayısı:521 defa okundu.

KAYMAKAM ADEM ÇELİK'İN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” MESAJI

KAYMAKAM ADEM ÇELİK'İN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” MESAJI

Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Bu bağlamda aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek, kadın-erkek herkesin sorumluluğudur.

Millet ve Devlet yapımızın odağında yer alan tüm zor şartlarda fedakârlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın hayatın her alanında çalışmalarıyla elde ettiği başarılar her geçen gün artmaktadır.

Nitekim Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk: “ Bir toplum aynı gayeye bütün kadınları ve erkekleriyle beraber yürümezse, ilerlemesine ve medenileşmesine teknik bakımdan imkan, ilmi bakımdan ihtimal yoktur” diyerek Türk kadınına sosyal ve kültürel alanlarda, eğitimde, iş dünyasında, hukukta, aile içinde ve çalışma hayatında, toplumsal yaşamda ve siyasette erkeklerle eşit haklara sahip olmasının yolunu açmıştır.

Bu vesileyle yürekleri sevgi dolu başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri olmak üzere başta ilçemizdeki bütün kadınlar olmak üzere, fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum.

Adem ÇELİK

Eğirdir Kaymakamı

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap