Öğrenciler “İnşaat Zirvesi 22” Etkinliğine Katıldılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğrenciler “İnşaat Zirvesi 22” Etkinliğine Katıldılar
Haberin Tarihi: 18.3.2022 14:41:46 - Okunma Sayısı:1882 defa okundu.

Etkinlikleri izleyen öğrenciler, inşaat sektörünün önemli firmalarının temsilcileriyle buluştu ve gelişen teknoloji alanlarında bilgi sahibi oldular.

ÖĞRENCİLER “İNŞAAT ZİRVESİ

22” ETKİNLİĞİNE KATILDILAR

Isparta Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaat Teknolojisi Bölümü öğretmen ve öğrencileri, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde gerçekleştirilen İnşaat Zirvesi etkinliğine katıldı.

SDÜ İnşaat Topluluğunca geçtiğimiz günlerde  SDÜ Prof.Dr.Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde “Kariyerinizde İz Bırakalım” temalı zirveye Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenleri Şaban İliksiz, Hızır Türker ve Arzu Erkmen ile okulun İnşaat Teknolojisi Bölümü öğrencileri de katıldı.

Etkinlikleri izleyen öğrenciler, inşaat sektörünün önemli firmalarının temsilcileriyle buluştu ve gelişen teknoloji alanlarında bilgi sahibi oldular.

Bu yıl 11.si düzenlenen ve alanlarında uzman kişilerin ağırlandığı zirvede öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Zirvede inşaat sektörü ile ilgili pek çok bilgi ve birikim aktarıldı. Öğrencilerin kariyer hayatına yön verilmesinin hedeflendiği etkinliğe katılan öğrenciler, memnuniyetlerini ifade ederek etkinliği düzenleyen SDÜ İnşaat Mühendisliği ve İnşaat Topluluğu yetkilileri ile okul yöneticileri ve mesleki ders öğretmenlerine teşekkür ettiler.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap