CHP ISPARTA İL BAŞKANLIĞI "ÇEVRE VE DOĞA KOMİSYONUNU" OLUŞTURDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP ISPARTA İL BAŞKANLIĞI "ÇEVRE VE DOĞA KOMİSYONUNU" OLUŞTURDU
Haberin Tarihi: 22.3.2022 11:04:55 - Okunma Sayısı:2054 defa okundu.

CHP ISPARTA İL BAŞKANI YALIM HALICI; ''ŞEHRİMİZİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ PARSEL PARSEL YOK EDİYORLAR”

CHP ISPARTA İL BAŞKANLIĞI "ÇEVRE VE DOĞA KOMİSYONUNU" OLUŞTURDU

CHP ISPARTA İL BAŞKANI YALIM HALICI; ''ŞEHRİMİZİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ PARSEL PARSEL YOK EDİYORLAR”

CHP Isparta, ''Eğirdir gölünde yaşanan çekilme sorunu ve Sütçülerdeki heyelan riskini'' gerekçe göstererek, çözümler üretmek için "Çevre ve Doğa Komisyonunu" oluşturdu. CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, ''Şehrimizin doğal güzelliklerini parsel parsel yok ediyorlar. Buna izin vermeyeceğiz.'' dedi.

Isparta CHP Çevre ve Doğa Komisyonu ve İl Yöneticileri Pazar günü Eğirdir Gölü su sorunlarının tespiti ve raporlanması için bölgedeydi. Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Murat Yılmaz ve İlçe yöneticilerinin de eşlik ettiği komisyon hazırladığı raporu İl Başkanı Yalım Halıcı'ya sunacak.

Isparta CHP Çevre ve Doğa Komisyonu 21 Mart Dünya Orman Haftası dolayısıyla fidan dikme etkinliği düzenledi. Geçtiğimiz yıl yaşanan Sütçüler orman yangınında yok olan doğanın tekrar canlanması için seferber olan komisyona Isparta İl ve İlçe Başkanlıkları da eşlik etti.

Çevre ve Doğa Komisyonunun çalışmalarını sosyal medya hesabından duyuran CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; ''Şehrimizin doğal güzelliklerini parsel parsel yok ediyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. İl, İlçe Başkanlıklarımızın, Doğa ve Çevre Komisyonumuzun çalışmaları için teşekkür ederiz. Komisyonumuzun raporunu ve Eğirdir gölünde yaşanan çekilme sorunu için çözüm önerilerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Çevre ve Doğa Komisyonumuzun yaptığı fidan dikme çalışması vesileyle ülkemizin 21 Mart Dünya Orman Gününü kutlarım'' dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap