Kaymakam Adem Çelik’in Ramazan Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in Ramazan Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 1.5.2022 16:16:29 - Okunma Sayısı:914 defa okundu.

Kaymakam Çelik: " Ramazan Bayramı'nın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum."

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

"Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Bayramda, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu gösterelim. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de daha özenle kucak açalım.

Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere Eğirdirli hemşerilerimizin, Yüce Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum."

Adem ÇELİK 

Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap