"Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri" başlıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri" başlıyor
Haberin Tarihi: 26.6.2015 10:20:00 - Okunma Sayısı:1641 defa okundu.

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl, 26 Haziran - 14 Temmuz 2015 tarihleri arasında her gün Tuzla'daki kampüsünde gerçekleşecek.

“Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri” başlıyor

 

            Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl, 26 Haziran - 14 Temmuz 2015 tarihleri arasında her gün Tuzla’daki kampüsünde gerçekleşecek.

            Sabancı Üniversitesi, akademik programları, eğitim olanakları,  burs seçenekleri ve kampüs imkânları hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla “Tanıtım Günleri” gerçekleştiriyor. 26 Haziran - 14 Temmuz 2015 tarihleri arasında, Sabancı Üniversitesi’nin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenecek “Tanıtım Günleri”ne öğrenciler ve aileleri Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün katılabilecek.

            Tanıtım Programı, kampüs turunu da kapsayacak şekilde 10:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylara akademik yaşamın anlatıldığı bölümde Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, eğitim sistemi hakkında bilgi verecek. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Menceloğlu, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Kadıoğlu ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Ülengin de fakülteler ve programları konusunda bilgi verecekler. Programda, Ayrıca kontenjanlar ve tercih, burslar ile ders dışı yaşam – öğrenci kulüpleri, spor aktiviteleri, Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, kampüs olanakları gibi konularda bilgilerin verildiği tanıtım sunumları yapılacak. Sunumların ardından kampüs turu yapılacak. Sunumların yanı sıra, gün boyunca Sabancı Üniversitesi’ni ziyaret eden öğrenci ve velilere Sabancı Üniversitesi ile ilgili bilgi verilecek ve kampüs turu düzenlenecek.

            Sanal kampüs turu imkanı

            Kampüs ziyareti gerçekleştiremeyecek adaylara, velilere ve rehber öğretmenlere Sabancı Üniversitesi’nin sosyal haritası map.sabanciuniv.edu, üniversiteyi sanal ortamda gezerek tanıma  fırsatı sunuyor.

            “Aday Öğrenciler” ana sayfasındaki map.sabanciuniv.edu adresinden; Atatük Anı Yazıtı, Ana Kapı, Rektörlük, Temel Geliştirme ve Diller Okulu, Bilgi Merkezi, Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilimleri Fakültesi, Amfitiyatro, Üniversite Merkezi, Kafeler Bölgesi, Lojmanlar, Yurtlar, Rektör Evi, Spor Merkezi, Gösteri Merkezi, Göl, Hangar Cafe,  Servisler Bölgesi ve İşletme Merkezi’nin üzerine tıklayarak, kampüs içindeki tüm birimler hakkında bilgi alınabilecek. Ayrıca “Aday Öğrenciler” sayfasından burslar, ücretler, taban puanlar, fakülte ve programlar, öğrenim sistemi, öğretim üyeleri ve kampüs olanakları hakkında bilgi alabilecekler. “Aday Öğrenci” sayfasından program ve kampüs tanıtım videolarına da ulaşmaları mümkün olacak.

            SoruSU olan?

            Ayrıca, Sabancı Üniversitesi sosyal medya kanallarından “SoruSU Olan” uygulamasını kullanarak  facebook üzerinden Sabancı Üniversitesi ile ilgili sorularına yanıt alabilecekler.  Sosyal medya kanalları dışında sorular için 0216 483 90 90 no’lu telefon aranabilir.

            Tanıtım Günlerine katılabilmek için

            ulaşım imkanları

            Tanıtım Programı için kullanılabilecek ücretsiz servisler, Avrupa Yakası saat 08:45’te Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin sırasında bulunan AVIS önünden hareket edecek.

            Anadolu Yakası için saat 08:45’de Kadıköy Rıhtım Caddesi Sahil Mevkii Deniz Otel yanındaki Simit Sarayı önünden hareket edecekler. Aynı istikametlere dönüşler ise 13:30’da gerçekleşecek.

            Sabancı Üniversitesi İletişim Bilgileri:

Adres:  Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 34956 Tuzla-İstanbul

Telefon: (0216) 483 9090

Faks    : (0216) 483 9073

www.sabanciuniv.edu

map.sabanciuniv.edu

www.twitter.com/sabanciu

www.facebook.com/sabanciuniv.edu

www.instagram.com/SABANCI_UNIVERSITY

            Tüm sorularınız için www.facebook.com/sabanciuniv.edu sayfamızdaki SORUSU OLAN? uygulamasını kullanabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap