ÜNLÜLERDEN EĞİRDİR GÖLÜ'NE DESTEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ÜNLÜLERDEN EĞİRDİR GÖLÜ'NE DESTEK
Haberin Tarihi: 26.6.2015 14:12:00 - Okunma Sayısı:1682 defa okundu.

Eğirdir Gölü'nü Kurtar Platformu'nun Eğirdir Gölü için farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı #EğirdirGölünüKurtar Etiketiyle Sosyal Medyada paylaşım etkinliğine ünlüler de katıldı.

ÜNLÜLERDEN EĞİRDİR GÖLÜ’NE DESTEK

Yıllardır yapılan yanlış uygulamalar sonucunda Eğirdir Gölü'nün her geçen gün kirlendiğine ve böyle gidilirse hem insan sağlığını ciddi ölçüde tehdit edeceğine hem de hepimizin yaşam kaynağı olan suyun ve sudaki tüm canlıların ve doğal yaşamın zarar göreceğine dikkat çekerek, yetkilileri bu konuda ivedilikle ciddi adımlar atmaya teşvik amacıyla yola çıkan Eğirdir Gölü'nü Kurtar Platformu’nun kurucusu hemşehrimiz Yrd. Doç. Dr. Erol Kesici “Henüz iç bir şey için çok geç değil. Eğer gerekli önlemler alınırsa Eğirdir Gölü'nü çocuklarımıza güvenli bir şekilde bırakabiliriz. Bu amaçla çalışmalar yürütüp, çözüm önerileriyle yetkililere gitmek ve sesimizi daha çok kişiye duyurmak asıl hedefimizdir.” Dedi.

 Eğirdir Gölü'nü Kurtar Platformu’nun Eğirdir Gölü için farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı #EğirdirGölünüKurtar Etiketiyle Sosyal Medyada paylaşım etkinliğine ünlüler de katıldı. Orhan Gencebay, Ahmet Selçuk İlkan, Özlem Savaş, Esra Erol, Tayfun Sav, Nurcan Sabur gibi ünlü isimler yanı sıra konuya duyarlı birçok vatandaşımız da mesajlarını sosyal medyada paylaşarak Eğirdir Gölü’ne destek oluyorlar.

Bilgi için: http://egirdirgolunukurtar.com/index.html

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap