Eğirdir Kaymakamlığına Abdullah AKDAŞ Atandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamlığına Abdullah AKDAŞ Atandı
Haberin Tarihi: 29.6.2015 15:22:00 - Okunma Sayısı:4595 defa okundu.

Mülki İdare Amirleri kararnamesi 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz'ın tayini Bursa Orhangazi İlçesine çıkmasıyla boşalan Eğirdir Kaymakamlığı görevine Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş atandı.

Eğirdir Kaymakamlığına Abdullah AKDAŞ Atandı

      

 Mülki İdare Amirleri kararnamesi 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz’ın tayini Bursa Orhangazi İlçesine çıkmasıyla boşalan Eğirdir Kaymakamlığı görevine Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş atandı.

Isparta’da bir süre Vali Yardımcısı, İl Özel İdare Genel Sekreterliği ve Şarkikaraağaç Kaymakamlığı görevlerini üstlenerek başaralı çalışmalara imza atan  İlçemizin yeni  Kaymakamı Abdullah Akdaş’a yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

 

Abdullah AKDAŞ  Kimdir

1978 yılında Kahramanmaraş İli, Afşin İlçesinde doğdu. İlk, Orta  eğitimini Afşin İlçesinde tamamladıktan sonra, Lise eğitimini Kahramanmaraş Teknik Lisede tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1999 yılında mezun oldu. 2000 yılında Kayseri Kaymakam adayı olarak göreve başladı ve sırasıyla  Osmaniye - Hasanbeyli, Kırklareli - Pehlivanköy, Adana - Feke, Edirne - Meriç, Karaman - Ayrancı İlçelerinde vekâleten Kaymakam olarak görev yaptı. 2004 yılında Kaymakam adaylığı dönemini bitirdikten sonra Burdur- Karamanlı, Erzincan-Çayırlı, Şırnak Vali Yardımcılığı ile birlikte, Habur Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği,  Artvin - Hopa  Kaymakamlığı ile birlikte  - Sarp Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği ve Hopa Limanı Mülki İdare Amirliği  olarak görevlerini yürüttü.    
    2013 yılından itibaren Şarkikaraağaç İlçemizdeki görevine başladı.

     Evli ve 2 çocuk babası olan Kaymakam Abdullah AKDAŞ İngilizce bilmektedir.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap