Isparta Valisi Aydın Baruş Eğirdir’de Yapılması Planlanan Fen Lisesi Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Valisi Aydın Baruş Eğirdir’de Yapılması Planlanan  Fen Lisesi Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı
Haberin Tarihi: 30.5.2022 14:44:34 - Okunma Sayısı:1048 defa okundu.

Vali Baruş, Hayırsever işadamı hemşehrimiz Hüseyin Erdoğmuş’a, yapılan bu türlü yatırımların çok değerli ve önemli olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

ISPARTA VALİSİ AYDIN BARUŞ EĞİRDİR’DE YAPILMASI PLANLANAN

 FEN LİSESİ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Erdoğmuş Parfüm Sanayi (EPS)’nin sahibi, hayırsever işadamı hemşehrimiz Hüseyin Erdoğmuş tarafından, ilçemizde yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına hibe edilecek olan Fen Lisesi projesi ile ilgili 27.05.2022 Cuma günü ilçemiz kaymakamlık toplantının ardından 28.05.2022 cumartesi günü ikinci bir toplantı yapıldı.

Davraz Kayak Merkezi İl Özel İdare Sosyal Tesisleri’nde saat 14.00'de yapılan toplantıya; Isparta Valisi Aydın Baruş, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İşadamı Hüseyin Erdoğmuş, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Av. Abdullah Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Mehmet Savran, ASMA Mimarlık'tan Yük. Mimar Ali Sinan katıldı.

Yük. Mimar Ali Sinan'ın hazırlamış olduğu sunum ile devam eden görüşmede Vali Aydın Baruş konu hakkında bilgi alırken, iletilen sorunlar ve görüşler ile doğrudan ilgilenerek Devletimizin bu türlü yatırımların her zaman yanında olduğunu ve bu doğrultuda gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

Vali Baruş, Hayırsever işadamı hemşehrimiz Hüseyin Erdoğmuş’a da yapılan bu türlü yatırımların çok değerli ve önemli olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

Yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmenin ardından toplantı sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    1.6.2022 14:46:29
    Taştepe fen lisesi.
Yorum Yap