Aydan Akbay Memleketi Eğirdir'de

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Aydan Akbay Memleketi Eğirdir'de
Haberin Tarihi: 9.7.2015 16:56:00 - Okunma Sayısı:3149 defa okundu.

Yapımcı ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Tv8'de yayınlanan "O Ses Türkiye" yarışmasına katılarak adını Türkiye ve Dünya'ya duyuran Aydan Akbay memleketi Eğirdir'e geldi.

Aydan Akbay Memleketi Eğirdir'de

 

               Yapımcı ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Tv8'de yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasına katılarak adını Türkiye ve Dünya'ya duyuran Aydan Akbay memleketi Eğirdir'e geldi.

               İstanbul'da öğretmenlik yapan Aydan Akbay annesi Arife Akbay ile birlikte Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ettiler. Aydan Akbay annesi Arife Akbay, yarışma sürecinde destek olan Başkan Şengöl'e teşekkür ettiler.

               Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Şengöl, ilçenin adını duyuran Aydan Akbay'a ve böyle yetenekli bir çocuk yetiştiren Şerife Akbay'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 Aydan Akbay Kimdir?

1989 Eğirdir doğumlu. İlkokulu Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim okulunda, Lise öğrenimini Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde ve üniversiteyi Balıkesir Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Tasarım 2’nci sınıf öğrencisi olarak da eğitim hayatına devam Aydan Akbay, aynı zamanda İstanbul Bağcılar İSTOÇ ilköğretim okulunda öğretmen olarak görev yapıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap