SDÜ İİBF DERGİSİ DEMİREL İÇİN ÖZEL SAYI HAZIRLIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ İİBF DERGİSİ DEMİREL İÇİN ÖZEL SAYI HAZIRLIYOR
Haberin Tarihi: 10.7.2015 10:48:00 - Okunma Sayısı:2019 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dergisi özel sayısı hazırlıkları başladı.

SDÜ İİBF DERGİSİ DEMİREL İÇİN ÖZEL SAYI HAZIRLIYOR

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dergisi özel sayısı hazırlıkları başladı.

            Dergide birçok kalem bir araya gelerek Demirel'in siyasi yaşamı, liderliği, hükümetleri gibi konularda makaleler hazırlayacak.

            Konu ile ilgili olarak SDÜ’nün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

             “‘Türkiye 85 yıllık bir Cumhuriyet. Bunun 50 yılında ben varım, bürokrat olarak varım, siyasetçi olarak varım’ diyen Süleyman Demirel, 1960’lardan 2000’lere uzanan siyaset hayatı boyunca gerek parti liderliği ve başbakanlık dönemlerinde gerekse de Cumhurbaşkanlığında ülkemizin geleceğinde öncelikli söz sahibi olmuş ve derin izler bırakmıştır.

            17 Haziran 2015 tarihinde aramızdan ayrılan Süleyman Demirel’in ardından çeşitli kalemlerin ortaya çıkaracağı bir değerlendirme - derleme çalışmasının gerekliliği üzerine Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi olarak SÜLEYMAN DEMİREL’İN ARDINDAN ÖZEL SAYISI hazırlıkları başlatılmıştır. Bu sayının değerli deneyimlere ve bilgi birikimine sahip siyaset, basın ve akademi camiasının önde gelen isimlerinin katkılarıyla oluşturulması planlanmaktadır.

            Söz konusu özel sayı, mümkün olduğunca fazla sayıda kalemi bir araya toplayarak oluşturulacağından yazım konusundaki bazı genel şartlara uyulması önemlidir. Buna göre, makaleler 3000 kelimeyi aşmayacak içeriğe sahip olmalı ve Süleyman Demirel’in siyasi yaşamı, liderliği, hükümetleri, politikaları, söylemleri, anıları gibi konular kapsamında olmalıdır.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap