MİNİKLERİN YENİ GÖZDESİ EĞİRDİR RÜYA PARK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİNİKLERİN YENİ GÖZDESİ EĞİRDİR RÜYA PARK
Haberin Tarihi: 10.7.2015 17:34:00 - Okunma Sayısı:1742 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda açılan Rüya Park'a çocuklar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Rüya Park'ın son olarak konukları Isparta'da okul öncesi eğitim veren Özel Çocuk Adası Anaokulu öğrencileri oldu.

MİNİKLERİN YENİ GÖZDESİ EĞİRDİR RÜYA PARK

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda açılan Rüya Park’a çocuklar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Rüya Park'ın son olarak konukları Isparta'da okul öncesi eğitim veren Özel Çocuk Adası Anaokulu öğrencileri oldu. Keyifli bir gün geçiren öğrenciler, çeşitli hayvanları yakından görüp tanıma fırsatı bulurken, bisiklete binerek fotoğraf çekildiler.

            Eğirdir Belediyesi Başkan Ömer Şengöl, “Havaların ısınması ve yılsonu olması sebebiyle çeşitli okullardan öğrencilerimiz buraya gelmektedirler ve doyasıya eğlenmektedirler. Bugün de Özel Çocuk Adası Anaokulu öğrencilerimiz buradalar. Çocuklar çok eğlendiler, bütün okulları, öğrencileri ve çocukları buraya bekliyoruz. Bu gün çocuklarımızın şansına bisikletler de geldi. Çocuklar bisikletleri görünce çok sevindiler. Onları böyle sevinçli görmek beni de ziyadesi ile memnun etti" dedi.

            Pikniğe gelip hayvanları gören ve bisiklete binen öğrenciler, hayvanları çok sevdiklerini ve aileleri ile birlikte tekrar buraya geleceklerini söylediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap