CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz: “Kurban Bayramı Alışverişlerimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz: “Kurban Bayramı Alışverişlerimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım”
Haberin Tarihi: 6.7.2022 09:56:59 - Okunma Sayısı:2254 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz , “Alışverişlerimizi komşumuz, mahallemizde ailemizin bir parçası olan yerel esnafımızdan yapalım. Ekonomi ve pahalılık nedeniyle zor günlerden geçen esnaf ve işletmelere destek olalım” dedi.

CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz: “Kurban Bayramı Alışverişlerimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım”

Pandemi sonrası gelen ekonomik sıkıntılar, hayat pahalılığı, alım gücünün düşmesi ve artan maliyetler nedeniyle zor günler geçiren ve toplumun önemli bir kesimini oluşturan yerel esnaf için çağrıda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz , “Alışverişlerimizi komşumuz, mahallemizde ailemizin bir parçası olan yerel esnafımızdan yapalım. Ekonomi ve pahalılık nedeniyle zor günlerden geçen esnaf ve işletmelere destek olalım” dedi.

İlçe Başkanı Murat Yılmaz , “Tüm hemşehrilerimizle birlikte kurban bayramı alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yaparak onlara destek olalım. İyi günümüzde, kötü günümüzde, ölümüzde, düğünümüzde hep yanımızda olan, mahallelerimizde köşe başında her gün yüz yüze baktığımız selamlaştığımız esnafımızdan alışverişlerimizi yapmaya özen gösterelim” diyerek İlçe ekonomisinin canlanmasının önemli olduğunu belirtti. Yılmaz, tüm halkımıza ve esnafımıza bol bereketli bayram alışverişleri diliyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap