MHP TEŞKİLATI AĞILKÖY’DE…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP TEŞKİLATI AĞILKÖY’DE…
Haberin Tarihi: 6.8.2022 10:36:24 - Okunma Sayısı:2219 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir ilçe Teşkilatının “ Lider Ülke Türkiye Hedef 2023 “ temalı köy programı Eğirdir Ağılköy’de devam etti.

MHP TEŞKİLATI AĞILKÖY’DE…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir ilçe Teşkilatının “ Lider Ülke Türkiye Hedef 2023 “ temalı köy programı Eğirdir Ağılköy’de devam etti.

Toplantıya katılım sağlayan MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve beraberindeki heyeti köy sakinlerinden oluşan bir grup genç köy girişinde meşaleler ile karşıladı.

Köy sakinlerinin ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği İl Başkanı Hasan Basri Sönmez bu ilgi karşısında heyecan dolu anlar yaşadı.

Sönmez, toplantıya başlamadan önce katılım sağlayan herkese tek tek selam vererek teşekkür etti. İl Başkanı Hasan Basri Sönmez köy sakinlerine; mutluluğunu ve tarifi olmayan heyecanını dile getirdi.

Toplantıda köy sakinlerine Küresel Ekonomik-Enerji-Gıda Krizinden, Cumhur İttifakının Anlam ve Öneminden, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden, 2023 Seçimlerinin önemini anlatan bilgilendirme yapan MHP Heyeti daha sonra köyün ve köy sakinlerinin istek, arzularını not aldı karşılıklı sohbet etti.

Toplantının akışı ve bilgilendirmeden memnun kalan bir kaç köy sakini partiye üye olmak istediklerini söylediler ve üyelik işlemini onayını bizzat İl Başkanı Hasan Basri Sönmez yaptı.

Köy temsilciliğine Ömer Yörük Yetki Belgesi ile yetkilendirildi. Toplantı sonunda köy sakinlerinin talebi ile toplu resim çekinilerek bu ortamı ölümsüzleştirdiler.

MHP Heyeti ve İl Başkanı Hasan Basri Sönmez köy sakinlerine; “ Siz kararınızı ve azminizi bizlere gösterdiniz bize düşen sizlerin düşüncelerini gerçekleştirmektir. Misafirperverliğinizden dolayı tekrar tekrar şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum “ diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap