Eğirdir 7 gün 24 saat İzleniyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir 7 gün 24 saat İzleniyor
Haberin Tarihi: 16.7.2015 09:31:00 - Okunma Sayısı:1879 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi ilçenin çeşitli yerlerine 38 adet güvenlik kamera sistemi kurdu.

Eğirdir 7 gün 24 saat İzleniyor

 

            Eğirdir Belediyesi ilçenin çeşitli yerlerine 38 adet güvenlik kamera sistemi kurdu.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün seçim beyannamesinde yer alan projelerden biri daha hayata geçirildi. Eğirdir Belediyesi tarafından ilçenin asayişine yardımcı olmak ve otoparkların takibi amacıyla ilçenin çeşitli yerlerine 38 adet kamera sistemi kuruldu.

            25 Ocak'tan bu yana kayıt işlemlerini sürdüren kameralar sayesinde otopark hizmetlerinin yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de yardımcı olunurken, bir çok vatandaşın da işlemlerini kolaylaştırıyor.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl "Çarşı merkezinde 29 adet olmak üzere ilçenin çeşitli yerlerine toplam 38 adet güvenlik kamerası yerleştirildi. Kameralar otopark görevlilerimize yardımcı olmanın dışında ilçenin asayişini sağlayan emniyet güçlerimizde yardımcı unsur olmaya devam ediyor.  Bunların yanı sıra Eğirdir- Isparta seferleri yapan Gölbelde limited şirketi Toplu Taşıma araçlarımız da da trafik güvenliğini artırmak, araçların seyir halindeyken de denetimini sağlamak amacıyla araç Kamera takip sistemi projesi yapılarak halkımızın şikayetlerine anında müdahale etme şansına sahip olduk. Şehir merkezine yerleştirmiş olduğumuz bu kamera sistemi sayesinde Ocak ayından bu yana  halkımızın da kayıp olan, çalınan bir çok eşyasını da bulmasına veya bilgi sahibi olmasında yardımcı olduk. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap