ITSO Seçim Tarihleri Kesinleşti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITSO Seçim Tarihleri Kesinleşti
Haberin Tarihi: 26.8.2022 16:34:08 - Okunma Sayısı:769 defa okundu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak.

ITSO SEÇİM TARİHLERİ KESİNLEŞTİ

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)'nın Meclis, Yönetim Kurulu, Meslek Komiteleri, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri seçim tarihleri belirlendi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin oda seçimlerinin Ekim ve Kasım ayları içinde yapacağını duyurmasının ardından, Isparta Merkez İlçe Seçim Kuruluna başvuruda bulunan ITSO, Merkez İlçe Seçim Kurulunun onayı sonrasında, seçim tarihini1 Ekim 2022 olarak açıkladı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 1 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 09:00 ile 17:00 arasında ITSO hizmet binasında yapılacak.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TUTAR, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulunarak "Bugüne kadar, başta çok değerli üyelerimizin olmak üzere ülkemizin menfaatleri için, birlik ve beraberlik içerisinde Isparta’mızın ekonomik ve sosyal yönden güçlenmesi, büyümesi gelişmesi adına ekip ruhu ile ortak fikirlerle hep en iyisini yapmaya çalıştık. Yine yeni bir seçim zamanına geldik. İnanıyorum ki, kurum yapımıza uygun ve bizleri izleyen her kesime örnek olacak bir seçim süreciyle bu seçimleri gerçekleştireceğiz.

Seçimlerimizin, üyelerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap