ISMEK dolu dolu bir yaz sezonu geçirdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISMEK dolu dolu bir yaz sezonu geçirdi
Haberin Tarihi: 27.8.2022 11:35:00 - Okunma Sayısı:1355 defa okundu.

Isparta Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ISMEK) 2022 yaz dönemi sona erdi.

ISMEK dolu dolu bir yaz sezonu geçirdi

Isparta Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ISMEK) 2022 yaz dönemi sona erdi. Dönem boyunca çocukların kurslarda ürettiği ürünler ve yaptıkları resimler düzenlenen etkinlikte sergilendi.

 

Isparta Belediyesi ISMEKkursları bu yaz dönemini dolu dolu geçirdi. Mahallelerde gerçekleştirilen kurslarda çocuklara yönelik özgün sanat,ahşap boyama, resim, kokulu taş, mum ve sanatile halk oyunları gibi alanlarda eğitimler verildi. Çocuklar yaz tatillerini ISMEK kurslarında hem öğrenerek hem de eğlenerek geçirdi. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından Isparta Meydan AVM’de sezon sonu etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte kurslara katılan çocukların sezon boyunca ürettikleri ürünler ve yaptıkları resimler sergilenirken, halk oyunları gösterisi sunuldu. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, kursiyer çocuklar, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Isparta Belediyesi’nin işbirliğinde birçok faaliyete imza atıldığını söyledi. Uygun, “Bu anlamda belediye başkanımıza ve başkan yardımcımıza teşekkür ediyoruz. ISMEK kurslarına katılan ve bizlere gösteri sunan değerli kardeşlerime, sergiye katılan kardeşlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ISMEK kurslarıyla ilgili ‘tüm mahallelerde olacağız’ şeklinde talimatı olduğunu belirterek, “Belediye başkanımız ‘kurslarla yaz sezonunu dolu dolu geçireceğiz’ demişti. Bu noktada fırsat veren sayın belediye başkanımıza, bizlere desteklerini esirgemeyen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve ISMEK eğitmenlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından el emeği ürünler ile resimlerin yer aldığı serginin açılışı yapılırken, kurslara katılan çocuklara katılım belgeleri verildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap