Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 29.8.2022 19:24:28 - Okunma Sayısı:750 defa okundu.

                 Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın'ın

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI         

 

                 Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yalkın mesajında;

            "Türk tarihinin altın sayfasında yerini alan Başkumandanlık Meydan Muharebesi  Büyük Zaferi'nin  100'üncü yıldönümünde aziz ve asil Türk milleti olarak haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz.

     Bağımsızlığa ve Türkiye  Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşuna giden yolun temelini teşkil eden bu unutulmaz Büyük Zafer, yüce  Türk Milletimizin millî  birlik ve beraberlik şuuru içerisinde hürriyet ve istiklâlinden en zor şartlarda dahi vazgeçmeyeceğini dünyaya haykırdığı, yokluk içerisinde yüksek inanç  ve iman gücüyle varlık göstererek işgal güçlerin büyük kayıplar vererek geri püskürtüldüğü olağanüstü bir mücadelenin neticesidir.

      Bu duygular içerisinde Millî Bayramımız olan 30 Ağustos ZAFER BAYRAMI'nı   yürekten kutluyor, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  olmak üzere silâh arkadaşları ve bütün aziz şehitlerimizi saygı,şükran ve minnetle anıyoruz. " ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap