Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı
Haberin Tarihi: 30.8.2022 09:51:30 - Okunma Sayısı:1516 defa okundu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi uyarınca Üniversite birimlerine öğretim üyesi alınacak.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesindeki genel şartları, ilanda belirtilen diğer şartları ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğin ilgili maddeleri ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi uyarınca Üniversite birimlerine öğretim üyesi alınacak.

Başvuru Başlangıç Tarihi

29 Ağustos 2022 Pazartesi (Saat 08:30)

Başvuru Bitiş Tarihi

13 Eylül 2022 Salı (Mesai bitimi Saat 17:30)

   

 

Adaylar başvurularını, ilan takviminde belirtilen başvuru başlangıç tarihinden itibaren başvuru bitiş tarihinin mesai bitimi olan 17:30’a kadar ISUBÜ https://ik.isparta.edu.tr web sayfasından çevrimiçi (online) şekilde yapacaklar.

İlana dair detaylı bilgi Basın İlan Kurumu ilan.gov.tr adresinden alınabilir.

İlgili ilan için aşağıdaki linki tıklayınız.      

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1038987/kamu-akademik-personel-akademik-personel-alimlari-isparta-uygulamali-bilimler-universitesi-akademik-personel-alim-ilani

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap