Isparta'da Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'da Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Haberin Tarihi: 1.9.2022 16:40:49 - Okunma Sayısı:728 defa okundu.

Çalışmalar Fatih Mahallesi 4511 Sokakta devam etti.

ISPARTA'DA ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Isparta Belediyesi, asfalt sezonu çalışmalarında bugüne kadar birçok mahalle, sokak, cadde ve bulvarda asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalar Fatih Mahallesi 4511 Sokakta devam etti.

 

Isparta Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde altyapısı tamamlanan bölgeler ile bozuk ve yorgun asfaltları freze makinesiylekaldırarak, asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından bugüne kadar 265 kilometre asfalt döküldü. Fen İşleri Müdürlüğü’nce 2022 asfalt sezonu çalışmaları tüm hızıyla aralıksız sürüyor. Ekipler, bir yandan enerji hatlarının yer altına alındığı bölgelerde robot araçlarla yama asfalt çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan altyapısı tamamlanan, bozuk veya yorgun asfalt bulunan mahalle, cadde, sokak ve bulvarda da asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar son olarak Fatih Mahallesi 4511 Sokakta devam etti. Sokaktaki yorgun asfalt freze makinesi ile kaldırıldı. Yol boyunca altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni asfalt döküldü.

Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Başpınar, asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başpınar, “Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda asfaltlama çalışmaları mahallemizdeki 4511 Sokakta devam ediyor. Çalışmalardan önce asfalt kazıma, altyapıları yapıldı. Çok güzel bir çalışma. Fatih Mahallesi adına sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap