Eğirdir'in çiçeği burnunda Kaymakamı Abdullah Akdaş Hakan Yaman'a konuk oluyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'in çiçeği burnunda Kaymakamı Abdullah Akdaş Hakan Yaman'a konuk oluyor
Haberin Tarihi: 31.7.2015 12:58:00 - Okunma Sayısı:1717 defa okundu.

Eğirdir kaymakamı Abdullah Akdaş, hayatının bilinmeyenlerini ilk kez ve sadece Hakan Yaman'la Hayatın İçinden programında anlattı.

Eğirdir’in çiçeği burnunda Kaymakamı Abdullah Akdaş Hakan Yaman'a konuk oluyor

Isparta’nın eniştesi, Ş.Karaağaç'tan evli olan Eğirdir’in çiçeği burnunda kaymakamı Abdullah Akdaş, hayatının bilinmeyenlerini ilk kez ve sadece Hakan Yaman'la Hayatın İçinden programında anlattı.

15 yıllık meslek hayatına birçok başarılar sığdıran, 2013 yılında geldiği Isparta’da Vali Özkan’ın adeta prensi olan Kaymakam Akdaş bu süre zarfında İlçe Kaymakamlığı, Vali Yardımcılığı ve Özel İdare Genel Sekreterliği yaparak kırılması zor bir rekora imza attı.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Akdaş’ın özel hayatı, hobileri, utamadığı anıları ve daha pek çok ayrıntılar ilk kez gazeteci Hakan Yaman'ın sunumu ile, Eğirdir Babakeyf'ten yapılan muhteşem göl manzaralı çekimlerin tüm ayrıntıları Pazar günü saat 11.00’de Kanal 32 ekranlarında olacak. Bu programı sakın kaçırmayın

Programın tekrarları

- Salı: 22:45
- Perşembe:12:00
- Cumartesi:15:00

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap