Meslektaşlarımızı dualarla yad ettik

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Meslektaşlarımızı dualarla yad ettik
Haberin Tarihi: 1.8.2015 11:12:00 - Okunma Sayısı:1321 defa okundu.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti (IGC) yönetimi, geçtiğimiz Cuma günü, ebediyete intikal etmiş olan meslektaşlarımız için Mimar Sinan Camii'nde ikindi namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutturdu. Namaz sonrası ise cemaate ve vatandaşlara helva ikramı gerçekleştirildi.

Meslektaşlarımızı dualarla yad ettik

Isparta Gazeteciler Cemiyeti (IGC) yönetimi, geçtiğimiz Cuma günü, ebediyete intikal etmiş olan meslektaşlarımız için Mimar Sinan Camii’nde ikindi namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutturdu. Namaz sonrası ise cemaate ve vatandaşlara helva ikramı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Haziran ayında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Gazeteci Ramazan Acar ve merhum gazeteciler için Mimar Sinan Camii'nde Mevlit okutup, helva dağıtımı yapıldı.  Mimar Sinan Camii'nde ikindi namazından önce okutulan Mevlit sonrası cemaate ve vatandaşlara helva ikramı yapıldı. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, "Isparta'da görev yapmış bütün merhum meslektaşlarımızı bugün saygıyla ve rahmetle anmak adına bu mevlidi okuttuk ve helva ikramı yaptık. Hayatını kaybeden meslektaşlarımız anısına bundan sonra da her yıl benzeri etkinlikler yapacağız" dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kahraman ise "Başta Ramazan Acar kardeşimiz olmak üzere ebediyete intikal eden bütün meslektaşlarımızı saygı ve rahmet ile anıyoruz" ifadelerini kullandı. Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öcal da "Allah dualarımızı kabul etsin. Başta cemiyet başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.  Mevlit törenine, Isparta’da görev yapan basın mensuplarının yanı sıra Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (BGC) Yusuf Tortop ve IGC eski Başkanı Ramazan Acar’ın babası Mehmet Acar’da katıldı. Düzenlenen anma etkinliğinden dolayı memnuniyetini ifade eden BGC Başkanı Tortop, Acar ve merhum meslektaşlarının hatırlanması dolayısıyla IGC Başkanı Şevket Karahan'ı tebrik etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap