Ekonomik Yatırım Ve Altyapı Yatırımları Eğirdir Belediye Meclisinde Masaya Yatırıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ekonomik Yatırım Ve Altyapı Yatırımları Eğirdir Belediye Meclisinde Masaya Yatırıldı
Haberin Tarihi: 3.1.2023 13:46:00 - Okunma Sayısı:493 defa okundu.

Mecliste sunum yapan İl tarım ve Ormancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Müdürü Mehmet Kobuk, yatırımcının ve üreticinin hedeflerine bağlı olarak 1 milyondan 7 milyon TL’ye kadar destek verdiklerini açıkladı.

Ekonomik Yatırım Ve Altyapı Yatırımları Eğirdir Belediye Meclisinde Masaya Yatırıldı

*Başkan Veli Gök; ‘Gençlerimizin her türlü hayalleri ve hedeflerinin hayata

geçmesi çok zor değil.’

*İl Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Müdürü Mehmet Kobuk; ‘Isparta’da en çok hibe alan ilçeler arasında bulunan Eğirdir 1,5 Milyon hibe aldı.’ dedi.

*Eğirdir Belediye Meclisi 2023 yılının ilk birleşimini dün akşam Başkan Veli Gök başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Eğirdir Belediye Meclisi 2023 yılına yine yoğun bir şekilde başladı. Mecliste sunum yapan İl tarım ve Ormancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Müdürü Mehmet Kobuk, yatırımcının ve üreticinin hedeflerine bağlı olarak 1 milyondan 7 milyon TL’ye kadar destek verdiklerini açıkladı. Isparta’nın İlçeleri arasında bulunan ve en büyük hibe desteği alan ilk 3 ilçeden biri olan Eğirdir’in 2022 yılında 1,5 Milyon TL’lik destek aldığını ifade etti.

Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında, ekonomik Yatırım ve Kırsal Ekonomik Altyapı yatırımlarını anlatan KOBUK şu bilgileri verdi; ‘EKONOMİK YATIRIMLAR: Başvuru Tarihleri 09 ARALIK 2022 ve 10 ŞUBAT 2023 tarihleri arasında

Başvuru Adresi: https://edys.tarim.gov.tr/tarim/onlinebasvuru.aspx

 

Yeni yatırımlarda 7.000.000TL’ye kadar,

Tamamlama yatırımları 5.000.000TL’ye kadar,

Modernizasyon ise 4.000.000TL’ye kadar olan yatırımlara %50 Hibe desteği sağlanacaktır. 

 

Başkan Veli Gök Eğirdir Belediye Meclisini bilgilendiren İl Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Müdürü Mehmet Kobuk’a Eğirdir Belediye Meclisini onurlandırdığı ve verdiği bilgiler için Eğirdir halkı adına teşekkür etti.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap