Önce Sağlık...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Önce Sağlık...
Haberin Tarihi: 23.1.2023 16:09:05 - Okunma Sayısı:949 defa okundu.

Sağlıklı bir yaşam kurmak adına dünya genelinde güzel ürünler ortaya koyan Life Patch’in - Wellness Yaşam Distribütörü Hatice Aybar ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

ÖNCE SAĞLIK...

Sağlıklı bir yaşam kurmak adına dünya genelinde güzel ürünler ortaya koyan Life Patch’in - Wellness Yaşam Distribütörü Hatice Aybar ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

- Hatice hanım sizi tanıyarak röportajımıza başlayalım. 

Hatice Aybar:  1974 Eğirdir doğumluyum. Yaklaşık 20 yıl eşimle birlikte esnaflık yaptım. Sorumluluklarımın artmasından dolayı esnaflığı bıraktım ve bu arada oğlum sayesinde tanıştığım Life Patch ürünleriyle sağlık sektörüne giriş yaptım. Yaklaşık 2 yıl kadar önce oğlum okul takımında futbol oynarken diz kapağında ciddi bir sorun yaşadı. Menisküs ve kova sapı koptu. Sonrasında ameliyattı, fizik tedaviydi derken onun için de bizim için de zorlu süreç başlamıştı. Bacağını güçlendirmek için her yolu denerken Life Patch'le tanıştım. Life Patch ürünlerini oğluma 3 ay düzenli bir şekilde kullandıktan sonra oğlumun "anne benim bacağım artık eskisi gibi" demesi benim en büyük mutluluğum oldu. o günden sonra yakın ailemde ve çevremdeki insanlarda bu ürünü kullandım ve çok harika sonuçlar aldım. Bu yüzden bu ürünleri herkese anlatmaya karar verdim.

- Ürünü biraz anlatır mısınız?

Hatice Aybar:  Uzakdoğulu Koreliler bu konuda gerçekten çok önde. Özellikle bu takviye ürünlerde çok kendilerini geliştirmişler. Bir de bunun içerisinde kırmızı Kore Ginsengi hakikaten Cenab-ı Allah'ın bir lütfu. 10-15 yıl toprağın altında kaldıktan sonra hasat edildiği için Çok etkili bir bitki. Vücudun Anne karnından çıktıktan sonra olması gereken seviyeye getirir. Birçok kişi bize işte bu ürünü anlatsana diyorlar. Biz de bunu kısaca şöyle anlatıyoruz; kılcal damarlardaki bu işin hassas noktası, kılcal damarlarımız ve arızalı olan bölgenizdeki hücrelerin çalıştırılması esas alınmakta, buna eklem sıvı kayıplarından örnek verebilirim. Siz ne kadar dışarıdan takviye serum dahi alsanız vücut bunu yapmadığı sürece kısa bir mesafeden sonra sizi bitirir. Vücudun iyileşmeyi yapması için bu bölgedeki hücrelerin çalışması lazım. Biz de işte bu ürünle onu gerçekleştiriyoruz. Tamamen doğal, kılcal damarları ve buradaki hücreleri yeşertiyor, yeşertmeye başlayınca orada bir çalışma oluyor çalışma neticesinde final o bölgenin düzenlenmesi ve canlanması anlamına geliyor. 

- Bu bantlarınızı hangi hastalıklarda kullanabiliyorsunuz?

Hatice Aybar:  Bel ağrısı, bel fıtığı, boyun düzleşmesi, diz ağrıları, eklem ağrıları, egzama, sedef,  fibromiyalji, huzursuz bacak sendromu, kireçlenme, menisküs, omurga eğriliği, omurga düzleşmesi, romatoid artrit, şeker hastalığı, topuk dikeni, varis konularında tamamen doğal, yan etkisi olmayan Life Patch ürünlerinden yararlanılabilmektedir. Bunun yanı sıra fit bandı, Relax bandı, omega bandı gibi daha birçok alanda kullanmış olduğumuz bantlarımız mevcut.

- Nasıl kullanılıyor?

Hatice Aybar:  Vücudun en akıllı organı olan deriye sadece bu ürünlerden yapıştırmak yeterli.

- Bağımlılık Yapıyor mu?

Hatice Aybar:  Sağlıklı olmak herkesin hakkı. İşin ilginç tarafı bu ürünü devamlı kullanmak zorunda değilsiniz o bölgedeki uzvun sıkıntısı geçtikten sonra kesinlikle bırakabiliyorsunuz böyle bir özelliği de var, bir bağımlılık anlamında kesinlikle etkisi yok.

- Maliyeti yüksek bir ürün mü?

Hatice Aybar:  Tamamen doğal olan bu güzel ürün maliyet anlamında kesinlikle bütçeye yük olabilecek bir meblağ değil.

- Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Hatice Aybar:  İlgilenenler, Dünya çapında bir marka olan ve bütün dünyada ruhsatı olan bu ürünlere 24 saat beni arayarak ulaşabilirler, ayrıntılı bilgi alabilirler.

Hep birlikte sağlıklı olalım, sağlıklı kalalım.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

  • Rumuz
    (Rumuz)
    24.1.2023 21:05:28
    Tebrik ederim. İnşallah Egirdir halkına yararlı olur. Ürünler
Yorum Yap