Acar'ın ismi parka verilecek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Acar'ın ismi parka verilecek
Haberin Tarihi: 7.8.2015 17:25:00 - Okunma Sayısı:1269 defa okundu.

Geçtiğimiz Mayıs ayında trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Ramazan Acar'ın adı Belediye Meclisi İsim Komisyonu tarafından yeni yapılan parklardan birine verilecek.

Acar’ın ismi parka verilecek

 

Geçtiğimiz Mayıs ayında trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Ramazan Acar'ın adı Belediye Meclisi İsim Komisyonu tarafından yeni yapılan parklardan birine verilecek.

Belediye Meclisi İsim Komisyonu, Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Ramazan Acar’ın ismini yapılmakta olan parklardan birine verecek.

Isparta Belediye Meclisi İsim Komisyonu, 30 Mayıs 2015 tarihinde aramızdan ayrılan Isparta Gazeteciler Derneği Eski Başkanı Ramazan Acar'ın adının cadde, sokak veya parka verilmesinin teklifini değerlendirdi.

İŞTE KOMİSYONUN AÇIKLAMASI

Komisyonumuzca yapılan inceleme sonucunda 30 Mayıs 2015 tarihinde genç yaşta aramızdan ayrılarak, tüm Isparta’yı hüzne boğan, Isparta’da yazılı ve görsel basının ilerlemesinde büyük pay sahibi olan Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin eski başkanlarından Ramazan Acar’ın isminin her hangi bir yere verilmesinden ziyade, hem Gazeteciler Cemiyeti’nin hemde ailesinin memnun olacağı bir şekilde yeni yapılmakta olan parklardan birine verilmesi ve uygun olabilecek bir yerin gelecek meclislerde görüşülmesine karar verilmiştir”

ISPARTA GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ DİLEKÇE SUNMUŞTU

Merhum Meslektaşımız Ramazan Acar’ın isminin ölümsüzleştirilmesi için Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu geçtiğimiz 24 Temmuz 2015 Cuma günü Isparta Belediyesine dilekçe sunmuştu. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri dilekçesinde şu görüşlere yer vermişti; “Isparta – Burdur Gelincik Karayolu üzerinde 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü elim bir trafik kazası sonucu Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı RAMAZAN ACAR’ın vefatı, Isparta’da görev yapan basın mensuplarını derinden üzmüştür. İlimizde çeşitli basın kuruluşlarında Isparta ve basın mensupları için hizmet eden eski başkanımız RAMAZAN ACAR’IN isminin ilimizdeki sokak, cadde veya parka verilmesini bununla ilgili gerekli düzenlemenin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.  24.07.2015”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap