11. Olağanüstü Teknokent Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,11. Olağanüstü Teknokent Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 12.8.2015 17:46:00 - Okunma Sayısı:1153 defa okundu.

Göller Bölgesi Teknokentinin "11. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı" Süleyman Demirel Üniversitesi Teknokent Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

11. Olağanüstü Teknokent Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

 

            Isparta ve Burdur illeri başta olmak üzere Göller Bölgesinin kaynaklarını ve bilimsel gücünü harekete geçirmek, ulusal ekonomiye sosyal, akademik, ekonomik değerler kazandırmak misyonunu benimseyen Göller Bölgesi Teknokentinin “11. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı” Süleyman Demirel Üniversitesi Teknokent Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

            Toplantıda, Teknokentin stratejik planı, yürütülecek faaliyetler, organizasyon yapısı ve idari konuları ele alındı.

            Çok sayıda sektör temsilcisi ve akademisyenin bir araya geldiği toplantıya, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdal Terzi, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İsmail Serkan Üncü, Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, Isparta Ticaret, Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Teknokent Koordinatörü Öğr. Gör. Sedat Metlek, Isparta Belediyesi ISBAŞ Bims Yapı Elemanları San.Tic.A.Ş Genel Müdürü Ömer Gürakan, Hükümet Temsilcisi ve Isparta İl Ticaret Müdürü Mehmet Akif Ülger katıldı.

            Yeni yönetim kurulu üyelerinin de seçildiği toplantının akabinde bir devir teslim töreni gerçekleştirildi; Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu “Koordinatörlük ve Genel Müdürlük” görevini Doç. Dr. Erkan Polat’a devretti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap