Gözüyaşlı Baba "Çocuklarımı İstiyorum..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gözüyaşlı Baba "Çocuklarımı İstiyorum..."
Haberin Tarihi: 15.3.2023 16:26:56 - Okunma Sayısı:3879 defa okundu.

Annelerine gitmek istemeyen çocukların feryatları yürekleri dağladı.

GÖZÜYAŞLI BABA

"ÇOCUKLARIMI İSTİYORUM..."

Eğirdir ilçesi Sarıidris kasabasında oturan Barış Ş. 2014 yılında aynı kasabadan evlilik yaptı. Bu evlilikten Hasan (9) ve Aslı (4) isimli iki çocukları olan çift daha sonra 2019 yılında anlaşmazlıklar sebebiyle boşanmaya karar verdi. Mahkeme çocukların velayetini anneye verdi. Anne ikinci evliliğini yaparak Hatay'a yerleşti. Ancak çocuklar annelerinin yanında şiddet gördüklerini iddia ederek babalarını aradılar. Ağlamalarına dayanamayan baba, çocuklarını annelerinin yanından aldı ve Sarıidris'e getirdi.

Baba Barış Ş. çocuklarını alabilmek için velayet davası açtı ve kaybetti. Mahkeme çocukların anneye teslim edilmesine karar verdi.

Yaklaşık 2 yıldır babalarının yanında olan çocuklar, Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevlileri, Jandarma, ve haciz memurları tarafından babanın evinden alınarak anneye teslim edildi. Bu sırada duygusal anlar yaşanırken annelerine gitmek istemeyen çocukların feryatları yürekleri dağladı. 

Hayatının en zor ayrılığını yaşadığını ifade eden  Baba Barış Ş. "Çocuklar benden ayrılmak istemiyorlar. Fakat ortada mahkeme kararı var. Çocukların psikolojileri bozuluyor. Bu nasıl adalet? Ben çocuklarımı istiyorum. Mücadeleye devam edeceğim" dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    16.3.2023 12:54:44
    Kadının ikinci eşi değil malesef defalarca başka kisilerede kaçmıştır
  • Rumuz
    (Rumuz)
    16.3.2023 09:27:34
    Adalet adalet olmuyor.Dilerim cocuklarina kavusursun.Cocuklar huzura kavusur
Yorum Yap