EĞİRDİR'DE HAFTA SONU RENKLİ GEÇECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DE HAFTA SONU RENKLİ GEÇECEK
Haberin Tarihi: 13.8.2015 12:16:00 - Okunma Sayısı:1552 defa okundu.

Eğirdir 13. Triatlon yarışları kapsamında cuma günü Kale meydanında yapılacak olan Yusuf Güney konseri ile start alıyor.

EĞİRDİR'DE HAFTA SONU RENKLİ GEÇECEK

 

EĞİRDİR TRİATLONU YUSUF GÜNEY KONSERİ İLE START ALIYOR

 

Eğirdir 13. Triatlon yarışları kapsamında cuma günü Kale meydanında yapılacak olan Yusuf Güney konseri ile start alıyor.

Aralıksız olarak 12 yıldır devam eden ve bu yıl 13.sü gerçekleşecek olan Eğirdir Triatlonu Uluslararası olarak yapılacak. Eğirdir Belediyesi, ilçenin tanıtımı için büyük bir organizasyon olarak gördüğü triatlonda cuma ve cumartesi günleri yapılacak olan halk konserleri ile süsleyecek.

Bugün kale meydanında saat 20.00'de yapılacak olan konserde Yusuf Güney, Dilek Kavral, Esma Er ve Eğirdir'in O Sesi Aydan Akbay sahne alacak.

 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl,  “Türkiye Triatlon Federasyonu ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan şampiyonaya daha önceki uluslararası organizasyonlarda olduğu gibi çok sayıda yabancı ve yerli triatletin katılmasını beklemekteyiz. Daha önceki uluslararası yarışlarda Eğirdir tecrübe sahibi, 2015 yılında da bu organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştirilecektir. 14 Ağustos Cuma akşamı ve 15 Ağustos Cumartesi akşamı halkımıza ücretsiz açık hava konseri düzenleyeceğiz. Cuma akşamı Yusuf Güney, Dilek Kavral, Esma Er ve Aydan Akbay sahne alacaklar. Cumartesi akşamı da Gökçe, Olcay Ağırbaş, Meltem Erensoylu ve Aydan Akbay sahne alacaklar. Konserlerimize bütün halkımız davet ediyoruz" dedi. 

Triatlon yarışları devam ederken, görsel şovlarında gerçekleşeceği belirtilirken, su gösterilerinin de yapılacağı ifade edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap