CHP’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI EĞİRDİR’E GELDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI EĞİRDİR’E GELDİ
Haberin Tarihi: 31.3.2023 12:30:39 - Okunma Sayısı:1440 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Ömer Ünal, Burak Büyükaşıcı, Sabriye Aydın, Eğirdir’e gelerek vatandaşların dertlerini dinlediler.

CHP’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI EĞİRDİR’E GELDİ

Yüksek Seçim Kurulu'nca (YSK) 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan milletvekili aday adayları seçim çalışmalarına başladılar.

Bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Ömer Ünal, Burak Büyükaşıcı, Sabriye Aydın, Eğirdir’e gelerek vatandaşların dertlerini dinlediler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz, partisinin seçim çalışmalarının startını 3 aday adayı ile birlikte Eğirdir’de esnaf ziyaretleri yaparak başlattı.

İlçe Başkanı Murat Yılmaz, yöneticiler ve milletvekili aday adayları Ömer Ünal, Burak Büyükaşıcı, Sabriye Aydın ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşın ve esnafın dert ve şikâyetlerini dinleyerek notlar aldı. Parti çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaparak önümüzde ki seçimlerle iktidara geldiklerinde yapacakları Aile sigortası sistemi, çalışan ve emeklilere verilecek iyileştirme, tarım ve hayvancılık teşvik politikalarını anlatarak halkımızdan destek istedi. İlçe Başkanı Yılmaz önümüzdeki günlerde daha yoğun bir halde tüm halkımızla birlikte olacaklarını söyleyerek Eğirdir esnafı halkımızın yoğun ilgilerinden çok memnun olduklarını söyleyerek Eğirdirli hemşehrilerine teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap