Isparta İlçelerinde Aylin Cesur Fırtına Gibi Esti Ve Seslendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta İlçelerinde Aylin Cesur Fırtına Gibi Esti Ve Seslendi
Haberin Tarihi: 5.4.2023 14:01:47 - Okunma Sayısı:1923 defa okundu.

"Unutulan Isparta Halkına Reva Görülen Zulüm Son Bulacak; Az Kaldı..."

ISPARTA İLÇELERİNDE AYLİN CESUR FIRTINA GİBİ ESTİ VE SESLENDİ;

"UNUTULAN ISPARTA HALKINA REVA GÖRÜLEN ZULÜM SON BULACAK; AZ KALDI..."

 

İLÇE TEŞKİLATLARIYLA BULUŞAN MİLLETVEKİLİ CESUR:

“KALKINMA PROJELERİMİZLE ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

İYİ Parti Isparta Milletvekili, Isparta’da gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Teşkilat ziyaretleri yapan ve tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden Cesur, başta tarım üreticilerinin olmak üzere birçok alanda yaşanan sorunların çözümüne yönelik projelerin hazır olduğunu belirtti ve ekledi; “Türkiye’de köklü bir değişime giderek, kalkınma projelerimizle ülkemizin zengin kaynaklarını etkin bir şekilde kullanarak ve o kaynakları milletimize aktararak,ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız.”

Isparta’da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ikinci gününde Atabey, Eğirdir, Senirkent, Uluborlu, Keçiborlu, Gönen ilçeteşkilatlarıyla bir araya gelen İYİ Parti Isparta Milletvekili, Dr. Aylin Cesur, teşkilat yöneticileri ve vatandaşlardan tam destek aldı.

SİZLER OLMASAYDINIZ İYİ PARTİ YARINLARA UMUT OLAMAYACAKTI

Teşkilat ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Cesur, Genel Başkan Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti’nin Türkiye’nin yarınlarına umut olduğunu söyledi.

Milletvekili Cesur, “Sizlerin vermiş olduğu büyük destek sayesinde 5 yıldır Isparta’mızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hak ettiği şekilde ve en iyi şekilde temsil ediyoruz. Büyük Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılına denk gelen bu seçim çok önemli.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çıktığı bu kutlu davada sizlerle beraber yürümekten duyduğum memnuniyeti ve gururu sizlerle paylaşmaya geldim. Sizler olmasaydınız bugün ne Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, ne de İYİ Parti yarınlarımıza umut olamayacaktı. Siz değerli dava arkadaşlarım ve her yerde Akşener’e inanarak yola çıkanteşkilatlarımız sayesinde İYİ Parti her yerde önce filizlendi, sonra fidan oldu, şimdi o fidan ağaç oldu, dallanarak iktidara yürüyor.

5 yıllık çalışmalarımızın önemli ürünleri var. Bu süre zarfında verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Isparta’mızın merkezinde, ilçelerinde, köylerinde kısaca her noktasında yaşanan sorunları TBMM’ne taşıdık.

Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in bu şehre büyük hizmetleri var. O hizmet deryasına, kurumaya yüz tutmuş yapılan ama işlemeyen ne varsa sahip çıkarak devam edeceğiz. Göreve geldiğimizde iktidar tarafından çürümeye terk edilen bu hizmetleri biz soldurmayacağız ve Isparta’da yapılması gerekenlerin hepsini yapacağız. Tabi ki bunları yaparken teşkilatların desteği çok önemli. Hep birlikte çok büyük başarılar elde ettik. Bu kez verdiğimiz emeklerimizi taçlandıracağız ve iktidar olup hizmet deryasına Isparta’mızı kavuşturacağız.” dedi.

SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİM

5 yıllık milletvekilliğinin ardından, tıpı ilk günkü gibi bugün de başı dik alnı açık bir şekilde Isparta halkının karşısına aday adayı olarak çıktığını aktaran Cesur, “Başımızı dik tutmamızın arkasında çok yüksek çalışma mesaisi var, emek var.” diyerek, “Tüm bunlar sizlerle beraber oldu. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kurduğu partinin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Hem Isparta milletvekili hem de bir dava arkadaşınız olarak sizlere yürekten teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

KALKINMA PROJELERİMİZLE TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Türkiye’nin eğitim, sağlık, ekonomi ve hukuki alanlarda yaşadığı sorunların yanı sıra tarımsal üretimde de ciddi problemlerle karşı karşıya olduğunu ifade eden Cesur, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Emekli perişan dedik, maaşları yükseltmeye ikna ettik, bu defa da iktidar 3 bin lira olan emekli maaşını da 7 bin 500 liraya yükseltti, 7 bin 400 lira olan maaşları da. Bu rakam, asgari ücretin de, açlık sınırının da altında. Yani insanları yoksullukta birleştirdiğinin farkında olmayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Yıllardır daha iyi şartlara kavuşturmak için mücadele verdiğimiz emeklilerimiz yine açlık sınırının altına hapsedildi.

Isparta’da gül üreticisi perişan, üzüm üreticisi perişan, elma üreticisi perişan, gül ve karanfil üreticisi perişan. Ispartalı üretici artık lavantadan vazgeçmeye başlamış. Domates üreticisi perişan. Sütçüler’de kekik üreticisi var, onlar perişan. Kim neye elini attıysa perişan hale getirildi. Biz 5 yıllık çalışmamızın sonunda müthiş bir veri arşivi ile Isparta’mıza ne yapmamız lazım adım adım biliyoruz. Türkiye’de köklü bir değişime giderek kalkınma projelerimizle ve zengin kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanarak ve onları millete aktararak milletimizi ayağa kaldıracağız.

TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜM PLANI HAZIR

17 bin tane beldenin bir gecede köy yapılmasıyla, tarıma ve çiftçiye önem verilmemesiyle, üreticinin yalnız bırakılmasıyla, eğitimin taşıma sisteme getirilmesiyle, var olan sağlık tesislerinin kapatılıp uzman doktorların şehir hastanelerine taşınmasıyla, adliye binalarında hukukun dağıtılamaz hale getirilmesiyle krizleri yönetemeyen, afetlerde vatandaşın elinden tutamayan bir iktidarla cebelleşiyoruz.

Kadınlar ve çocuklar şiddete uğruyor, istismara uğruyor. İnsanların kaygıdan dolayı ne yaptıklarını bilmeden birbirine saldırdığı, kaba kuvvete başvurduğu bir dönemden geçiyoruz. Kanunların kadınları ve çocukları koruması gerekirken, adeta bu kanunları uygulanamaz hale getirecek bir şekilde uluslararası sözleşmelerden çıkan bir iktidarla karşı karşıyayız.

Bütün bu sorunların tamamında neler yapacağımızı iyi biliyoruz. Millet İttifakı olarak parlamenter sisteme geçinceye kadarki süreçte hemen 14 Mayıs’ın ertesinde bunları nasıl düzelteceğimizin planını ve projesini yaptık.

Isparta’da ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle tüm planlarımız hazır. Bununla ilgili genel merkezimize ilettiğimiz sorunlar için partimizin ilgili komisyonları ilk günden beri çalışmakta, projelerimiz ve çözüm yollarımız konusunda biz hazırız. İYİ Parti kadrolarıyla taşları doğru yerine koyup, ülkemizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız.”

İlçe teşkilatlarına yapılan ziyaretlerde, vatandaşın ilgisi, sevgisi gözden kaçmayan Cesur, tüm ilçe teşkilatlarından tam destek aldı.Görüş alışverişinin ardından, iyi dilek ve temennilerle ziyaretler sona erdi.

- İYİ Parti Basın

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap