Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğünde Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğünde Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 6.4.2023 14:58:45 - Okunma Sayısı:545 defa okundu.

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat ATAŞ'ın katılımlarıyla Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğünde değerlendirme toplantısı yapıldı.

EĞİRDİR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDE

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

​​ Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat ATAŞ' ın katılımlarıyla Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğünde değerlendirme toplantısı yapıldı.
Bölge Müdürü Rıfat Ataş başkanlığında yapılan toplantıya; Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Aslan, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necip Büyükyıldırım ile Eğirdir Orman İşletme Müdürü Murat Karakülah , Müdür Yardımcısı Ulaş Dile ve İşletme Şefleri katıldı.
Toplantıya katılan İşletme Şefleri sırasıyla 2023 yılı program ve gerçekleşmeleri ile 2024 yılı planlı damgalarının durumu hakkında sunum yaparak , şefliklerle ilgili değerlendirmede bulundular.
Bölge Müdürü Rifat Ataş, sunum programlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak “faaliyetlerimizde zamana bağlı çalışan bir kurum olarak, programların takvim ve tekniğine uygun yapılması gerekmektedir. Çalışmaların yerinde takip edilerek ve mevzuata uygun bir şekilde zamanında doğru olarak gerçekleştirilmesi için iyi organize olup işlerin istenildiği şekilde yürütülmesi, yılsonuna kadar programların tam olarak gerçekleştirilmesi en önemli hedefimizdir” dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap