ITB'den Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITB'den Teşekkür
Haberin Tarihi: 12.4.2023 15:04:46 - Okunma Sayısı:390 defa okundu.

ITB'nin, Hatay ilimize ‘Isparta Çadırkenti’ kurma çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

ITB'den Teşekkür

Isparta Ticaret Borsası (ITB)'nın, Hatay ilimize ‘Isparta Çadırkenti’ kurma çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin ve Meclis Başkanı Nevzat Demirel, deprem bölgesine yapılan yardım çalışmalarında emeği geçen, destek olan herkese teşekkür ettiler. Şahin ve Demirel imzasıyla yayınlanan teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi:

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen illerimize gönderilmek üzere ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlarımızı göndererek Isparta Ticaret Borsası olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştık.

Süreç içerisinde, üyelerimizin ve  gönül dostlarımızın da destekleriyle Hatay ilimize ‘Isparta Çadırkenti’ kurma çalışmalarımız geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Şahsımıza ve Borsamıza düşen görev ne ise yapmayave  depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Çalışmalarımız kapsamında yardımlarını esirgemeyen yol arkadaşlarımıza, gönüldaşlarımıza ve kıymetli üyelerimize canı gönülden teşekkür eder, duyarlılıklarından dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ederiz."

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap