NEŞELİ TAYFA EKİBİ MİNİK ÖĞRENCİLERİN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,NEŞELİ TAYFA EKİBİ MİNİK ÖĞRENCİLERİN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Haberin Tarihi: 26.4.2023 10:21:10 - Okunma Sayısı:906 defa okundu.

Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğrencilerinin, öğretmenleri Şirin Şenol yönetiminde oluşturdukları Neşeli Tayfa Animasyon Ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okul Kutlama Programlarına katılım sağladı.

NEŞELİ TAYFA EKİBİ MİNİK ÖĞRENCİLERİN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

“Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor “Projesi kapsamında Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğrencilerinin, öğretmenleri Şirin Şenol yönetiminde oluşturdukları Neşeli Tayfa Animasyon Ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okul Kutlama Programlarına katılım sağladı.

                Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 12.Sınıf Öğrencilerinin oluşturduğu Neşeli Tayfa Ekibi, bu yıl da ilkokul öğrencilerinin 23 Nisan sevincine, coşkusuna hazırlamış oldukları gösteri ve etkinliklerle destek oldular. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Atatürk İlkokulu Okul Kutlama Programlarında görev alan Meslek Lisesi öğrencilerinin, gösteri ve oyunların yanı sıra yüz boyama etkinlikleri de yoğun ilgi gördü. Atamızın çocuklara emanet ettiği bu bayramda, okul bahçelerinde yapılan etkinliklerde çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap