Osman Zabun Eğirdir’de Esnafla Buluştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Osman Zabun Eğirdir’de Esnafla Buluştu
Haberin Tarihi: 27.4.2023 17:26:45 - Okunma Sayısı:1075 defa okundu.

Osman Zabun; "Yaparsa Ak Parti Yapar, İnşallah 4-0 Olacak."

OSMAN ZABUN EĞİRDİR’DE ESNAFLA BULUŞTU

OSMAN ZABUN; "YAPARSA AK PARTİ YAPAR, İNŞALLAH 4-0 OLACAK."

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Isparta 2. Sıra Milletvekili Adayı Osman Zabun, seçim çalışmalarını bugün Eğirdir İlçesinde sürdürdü. Zabun’u AK Parti Eğirdir İlçe Binası önünde AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları başkan ve teşkilatları ile partililer karşıladı.

İlk olarak Eğirdir çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Osman Zabun’a büyük destek ve sevgi vardı. Daha sonra Perşembe pazarında pazarcı esnafları ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili Adayı Osman Zabun Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesisleri, Balıkçılık Kooperatifi ziyaretlerinin ardından Eğirdir’e bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdürmek üzere ayrıldı.

 “YAPARSA AK PARTİ YAPAR...” 
Zabun, yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmak yok yola devam diyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta hem Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz hem de TBMM’de AK Parti olarak çoğunluğu sağlamış olacağız. Bu konuda sizlerin bizlere verdiği güç ve destekle Isparta’dan da AK Parti olarak 4 Milletvekilliğinin tamamını kazanacağımıza olan inancımızı ifade etmek istiyorum. ‘Yaparsa AK Parti yapar’ diyerek vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah 14 Mayıs sonrasında Isparta’mızın, Eğirdir'imizin tüm sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzun sözünü de burada sizlerin huzurunda vermek istiyorum." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap