Libya Heyeti Türkiye'yi Ziyaret Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Libya Heyeti Türkiye'yi Ziyaret Ediyor
Haberin Tarihi: 19.8.2015 09:32:00 - Okunma Sayısı:1165 defa okundu.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğünün işbirliğinde Libya Heyeti programı düzenleniyor.

Libya Heyeti Türkiye’yi Ziyaret Ediyor

 

            Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğünün işbirliğinde Libya Heyeti programı düzenleniyor.

            Libya Enformasyon Bakanlığı ve Haber Ajansından gelen yetkililer 5 günlük program kapsamında Ankara ve İstanbul'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

            17-22 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenen program kapsamında konuk Libya Heyeti, BYEGM’nin yanı sıra Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü, Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nu ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi alacak. Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler ile de bir araya gelecek heyet İstanbul’da Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda temaslarda bulunacak. Program kapsamında Libya heyeti ayrıca, İstanbul’un tarihi ve turistik mekânlarını görme fırsatı da yakalayacak.

            Ülke kamuoylarının Türkiye hakkında doğrudan bilgi edinmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Gazeteci Heyetleri Programı kapsamında 2015 yılında Rusya Federasyonu, Türk Dili Konuşan Ülke ve Topluluklar, Hindistan, Uganda, Kuveyt, Arjantin ve Gürcistan’dan gazeteciler Türkiye’de ağırlanmıştı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap