İÇİMİZ YANIYOR!...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İÇİMİZ YANIYOR!...
Haberin Tarihi: 19.8.2015 21:52:00 - Okunma Sayısı:2021 defa okundu.

Şehidimiz Hakan Aktürk'ü Yarın Son Yolculuğuna Uğurluyoruz

İÇİMİZ YANIYOR!...

Şehidimiz Hakan Aktürk’ü Yarın Son Yolculuğuna Uğurluyoruz

Bugün saat 14.10 sularında Siirt’te devriye görevini yürütün askeri aracın geçişi sırasında, Siirt’in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında karayoluna tuzaklanan el yapımı bomba, PKK’lı teröristler tarafından uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Patlamada, zırhlı araçta bulunan 8 askerimiz şehit düştü.

Burdurlu Uzman Jandarma Çavuş Hakan Aktürk de şehit oldu.
 

2011-2014 yılları arasında Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan Hakan Aktürk(37), 14 yaşında bir kız ve 9 yaşında bir erkek evlat babasıydı.

16 Yıllık Uzman Çavuş Hakan Aktürk, TEOG sınavının ardından Adana Ceyhan Ecz. Bahattin Sevinç Erdinç Fen Lisesi’ni kazanan kızı 14 yaşındaki Aysel Aktürk’ün başarısını, sosyal paylaşım sitesinden 'Canım kızım Baba’nın işi icabı ilköğretimi bitirene kadar 3 il 5 okul değiştirdiğin halde, 3 yıl babasız okul okuduğun halde Allah cc. gayretlerinin ve emeğinin karşılığını verdi. Şükürler olsun. Şu an bile ayrıyız. Devamında hayırlı üniversiteler kazanman dileğiyle seni kutluyorum canım kızım’ yazarak paylaşmıştı. Şehidin kızı yaz tatili için Adana’daki anneannesinin evinde, 9 yaşındaki oğlu Ahmet Aktürk ve eşi Meftune Aktürk ise Siirt’te bulunuyordu.

Şehidimizin cenazesi muhtemelen yarın ikindi namazını müteakip Burdur il merkezinde toprağa verilecek. Eğirdir’den de çok sayıda hemşehrimiz Şehidimizi son yolculuğuna uğurlayacak.

Sen rahat ol Şehidim!

Bütün Şehit ailelerinin olduğu gibi; Sevgili eşin Meftune, biricik kızın Aysel, biricik oğlun Ahmet de, bu kutsal vatana ve millete emanet.

Diliyoruz ki;

Gözün arkada kalmaz.

Evlatlarını yetim bırakan hain PKK bir an önce belasını bulur.

Ruhun Şad Olsun!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap