ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’DEN 19 MAYIS MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’DEN 19 MAYIS MESAJI
Haberin Tarihi: 18.5.2023 14:28:19 - Okunma Sayısı:411 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Dolayısıyla Mesaj yayınladı.

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’DEN 19 MAYIS MESAJI

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Dolayısıyla Mesaj yayınladı.

Başdeğirmen: "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının bu yıl 104. yıldönümünü kutlamanın milletçe haklı gururunu yaşıyoruz.

19 Mayıs, “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!” diyen aziz milletimizin esareti kabul etmeyeceğini, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, zulme ve zalime boyun eğmeyeceğini, hiçbir şartta himaye altına girmeyeceğini, özgür iradesine her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği gündür.

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bütünleşmemiz ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamızı da sağlamaktadır.

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” diyerek bu büyük mirası siz gençlerimize emanet etmiştir.

Ülkemizi daha aydınlık yarınlara, daha büyük hedeflere doğru emin adımlarla taşıyacak olan yine sizler olacaksınız. Ay-yıldızlı al bayrağımızı dünyanın her yerinde şanla, şerefle dalgalandırmaya devam edeceksiniz. 

Sizler, ülkemizin kalkınmasına katkı verecek, Cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacak en önemli hazinelerimizsiniz.

Özgürlüğümüzün, cumhuriyetimizin teminatı gençlerimiz, sizden beklentimiz kahraman ecdadımızdan emanet aldığımız vatan ve bayrak sevgisine, özgürlük aşkına sahip çıkmanız; bu yüce değerleri gelecek nesillere aktarmanızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanları rahmetle yâd ediyor, gençlerimizi, Ispartalı hemşehrilerimi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap