Mehmet Demirel, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’in Danışmanı Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Demirel, Isparta Milletvekili  Hasan Basri Sönmez’in Danışmanı Oldu
Haberin Tarihi: 26.6.2023 15:12:56 - Okunma Sayısı:2252 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve Nis Otelin Müdürü Turizmci Mehmet Demirel, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’in Danışmanı Oldu.

MEHMET DEMİREL, ISPARTA MİLLETVEKİLİ

HASAN BASRİ SÖNMEZ’İN DANIŞMANI OLDU

 

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve Nis Otelin Müdürü Turizmci Mehmet Demirel, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’in Danışmanı Oldu.

Eğirdir Turizmine katkı sağlayan turizm ve siyasi kimliği olan Mehmet Demirel, Milletvekili Hasan Basri Sönmez'in takdiri ile Danışmanlık görevine getirildi. Danışmanlık görevine Temmuz ayında başlayacak olan Demirel, Nis Otel Müdürlüğünden bayram sonunda ayrılacak ve TBMM'nde göreve başlayacak.

MHP Eğirdir İlçe Başkanlığı görevine şuan itibari ile devam ettiğini belirten Demirel;

“ Eğirdir’e olan sevdamız ve hizmetimiz devam edecektir. Danışmanlık görevim nedeni ile Turizm ve Otel İşletmeciliğine ara vermiş bulunmaktayım. Hakkımızda her şeyin hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan dilerim. Bundan sonraki süreç daha aktif bir siyasi atmosferde olacaktır. Eğirdir’e hizmet etme arzumuz bir kademe daha yükselerek devam edecektir. Kıymetli büyüğüm Köşe Yazarımız Zeki Tarhan Beyin bize bağışlamış olduğu 2.Kaptan Alaaddin Lakabını her zaman barındırarak hizmet etmeye devam edeceğim." dedi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap