Kaymakam Adem Çelik ile Eşinden Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik ile Eşinden Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti
Haberin Tarihi: 1.7.2023 12:11:36 - Okunma Sayısı:640 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve eşi Ayşe Çelik Hanımefendi, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Adem Çelik ile Eşinden

ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

 

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve eşi Ayşe Çelik Hanımefendi, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Şehit ailelerinin bayramlarını kutlamak üzere hane ziyaretlerinde bulundu.

Kurban Bayramının 1. gününde ilçemizde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret ederek yalnız bırakmayan Kaymakam Adem Çelik ve eşi Ayşe Çelik, onların bayramlarını tebrik etti.

İlk olarak ilçemiz Barla Köyünde ikamet eden Şehit Cengizhan Çepelli’nin ailesini ziyaret ederek bir süre görüşen Kaymakam Çelik, daha sonra Balkırı Köyünde ikamet eden Şehit Osman Demir’nin ailesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde, şehit ailelerimiz ile yakından ilgilenen ve Kurban Bayramı’nı kutlayan Kaymakam Çelik, Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine de sabır dileklerini iletti.

Şehit ailelerimiz ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu anlamlı günde kendilerini unutmayarak yalnız bırakmayan Kaymakam Adem Çelik ve eşi Ayşe Çelik Hanımefendi’ye teşekkür ettiler.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap