Eğirdir Müftülüğü Yaz Kuran Kursunda Başarılı Olan Öğrencileri Ödüllendirdi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Müftülüğü Yaz Kuran Kursunda Başarılı Olan Öğrencileri Ödüllendirdi...
Haberin Tarihi: 24.8.2015 13:10:00 - Okunma Sayısı:2047 defa okundu.

Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrencilere yönelik Altın Ödüllü bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmanın ön elemelerini her Kur'an kursu kendi bünyesinde gerçekleştirdi.

Eğirdir Müftülüğü Yaz Kuran Kursunda Başarılı Olan Öğrencileri Ödüllendirdi…

 

            Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrencilere yönelik Altın Ödüllü bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmanın ön elemelerini her Kur’an kursu kendi bünyesinde gerçekleştirdi.

            Her kursta en yüksek puan alarak ilk iki dereceye giren öğrenciler 13 Ağustos Perşembe günü Eğirdir İmam Hatip Lisesinde düzenlenen finale katıldı. Toplamda 102  öğrencinin yarıştığı finalde birinci gelen Ayşegül YILDIZ yarım altın, ikinci olan Fethiye ÖZDEMİR, üçüncü olan öğrenciler Sudenaz TOK  ile Zeliha ÖZKAN Çeyrek Altınla ödüllendirildi.

   Havva GÜLTEKİN, Kübranur DEMİREKİN, Zeynep ÖZÇELİK, Tuba ÇİÇEN,  İrem KÖR,  Zehra ÇETİN, Ayşegül DEMİRBİLEK, İlayda ÇELİK, Aynur ÇELİK, Burak ÇAĞLAYAN, Ceren BÖLÜK,  Hüseyin Kağan TOKSOY, Osman Yasin KARİP, Şeyma TAŞ, Asiye TOPYILDIZ,  Hasan ÇAĞLAYAN, Ramazan BOZKURT ve Sezen Havva KORKMAZ mansiyon ödülüne sahip olarak Seccade ile ödüllendirildiler.                                                                                                                                                                                                                                                

            Yarışma sonunda tüm öğrencilere Eğirdir Müftülüğü tarafından dondurma ikram edildi.

            Yaz Kur’an Kursu eğitimine katılan bütün öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap