SDÜ ENSTİTÜLERİ 2 BİNİ AŞKIN ARAŞTIRMACIYA KAPILARINI AÇIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ ENSTİTÜLERİ 2 BİNİ AŞKIN ARAŞTIRMACIYA KAPILARINI AÇIYOR
Haberin Tarihi: 28.7.2023 09:53:29 - Okunma Sayısı:824 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı enstitülerine ilişkin başvuru takvimi ve kontenjanları açıklandı.

SDÜ ENSTİTÜLERİ 2 BİNİ AŞKIN ARAŞTIRMACIYA KAPILARINI AÇIYOR

Süleyman Demirel Üniversitesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı enstitülerine ilişkin başvuru takvimi ve kontenjanları açıklandı. SDÜ bünyesinde lisansüstü eğitim veren Eğitim Bilimleri, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri ve Güzel Sanatlar Enstitüsü bu yıl onlarca anabilim dalında uzmanlaşmak isteyen 2 bini aşkın araştırmacıya kapılarını açmaya hazırlanıyor.

GSE’de 7 Anabilim Dalına 60 Lisansüstü Kontenjan

Güzel Sanatlar Enstitüsü, müzik, grafik tasarım, resim, sahne sanatları gibi 7 anabilim dalında eğitim almak isteyen öğrencilerine alanında uzman akademisyenler eşliğinde eğitim imkanı sağlıyor. 

GSE lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

FBE’de 24 Anabilim Dalına 500’e Yakın Kontenjan 

Bilgisayar mühendisliğinden biyomühendisliğe, çevre mühendisliğinden elektrik elektronik mühendisliğine 24 anabilim dalında lisansüstü eğitim veren Fen Bilimleri Enstitüsü, bu yıl 500’e yakın öğrenci alımı yapacak.

FBE lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

SBE’de 29 Anabilim Dalına 218 Kontenjan 

Sağlık Bilimleri Enstitüsü, sağlık alanında uzmanlaşmak isteyen bilim insanlarına tıbbi biyoloji, hemşirelik, fizyoloji, temel eczacılık bilimleri gibi 29 anabilim dalında eğitim veriyor. Enstitü bu yıl, 218 öğrenci alacak. 

Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

Eğitim Bilimleri Enstitüsünde 5 Anabilim Dalına 177 Kontenjan 

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitiminden Yabancı Diller Eğitimine, Türkçe ve Sosyal Bilimleri Eğitiminden Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimine 5 anabilim dalında eğitim veren Eğitim Bilimleri Enstitüsü bu yıl 177 öğrenci alımı yapacak. 

Eğitim Bilimleri Enstitüsü lisansüstü kontenjan bilgileri ve başvuru takvimi için tıklayınız

Sosyal Bilimler Enstitüsünde 28 Anabilim Dalına 1365 Kontenjan 

Arkeoloji, ekonometri, felsefe, gazetecilik, finans ve bankacılık gibi 28 alanda lisansüstü eğitim imkanı sunan Sosyal Bilimler Enstitüsü bu yıl bin 365 öğrenci ile buluşmayı hedefliyor. 

-SDÜ Basın-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap