EĞİRDİR-DAVRAZ YOLU 6,5 KM. KISALIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR-DAVRAZ YOLU 6,5 KM. KISALIYOR
Haberin Tarihi: 27.8.2015 11:15:00 - Okunma Sayısı:1919 defa okundu.

Eğirdir İlçe turizmi için önemli bir potansiyel olan Davraz Kayak Merkezi'nin yolu 6,5 km. daha kısalıyor

EĞİRDİR-DAVRAZ YOLU 6,5 KM. KISALIYOR

               Eğirdir İlçe turizmi için önemli bir potansiyel olan Davraz Kayak Merkezi’nin yolu 6,5 km. daha kısalıyor…

               Eğirdir’e atanır atanmaz hızla çalışmalarına başlayan Kaymakamımız Abdullah Akdaş, dün Kaymakamlık makamında mermer ocaklarının sahipleri ile bir toplantı yaptı.

               Eğirdir-Bademli-Davraz Kayak Merkezi bağlantı yolunda 2,5 km.lik yolun açılmasıyla 17 km. olan Eğirdir-Davraz Kayak Merkezi yolunun 10,5 km.ye düşeceğini mermer ocağı işletmecilerine anlatan Kaymakam Akdaş, mermer ocağı işletmelerinden 2,5 km.lik yolun yapımı için destek istedi. Toplantı sonunda işletmeciler bu yolu yapmayı taahhüt ederken, Bademli Köyü Muhtarlığınca kiralanacak iş makinelerinin finansını mermer ocağı işletmelerinin karşılaması kararlaştırıldı.

               Eğirdir-Davraz Kayak Merkezi arasındaki yolu 6,5 km. daha kısaltacak 2,5 km.lik yolun stabilize haliyle önümüzdeki kış sezonuna yetişeceğini söyleyen Kaymakam Akdaş, yolun önümüzdeki sene asfaltlanacağını dile getirdi.

               Yıllardır defalarca yazdığımız, yapılması gerektiğini ifade ettiğimiz 2,5 km.lik yolun yapımı için bu önemli adımı atan Kaymakamımız Abdullah Aktaş’a teşekkür ediyor, Eğirdir-Davraz yolunun kısalmasının, Eğirdir’e önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap