Akdeniz Bölge Şampiyonu Olan Halk Oyunları Ekibi Kaymakam Adem Çelik’i Makamında Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Akdeniz Bölge Şampiyonu Olan Halk Oyunları Ekibi Kaymakam Adem Çelik’i Makamında Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 20.9.2023 15:20:44 - Okunma Sayısı:769 defa okundu.

Eğirdir Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Akdeniz Bölge Şampiyonu Olan Halk Oyunları Ekibi

Kaymakam Adem Çelik’i Makamında Ziyaret Etti

 

Eğirdir Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Halkoyunları Federasyonu faaliyet programında yer alan geçen hafta sonu Antalya ilinde yapılan bölge müsabakasında Eğirdir ilçesini ve Isparta ilini temsilen giden Eğirdir Akademi Kültür  Sanat Spor Kulübü, halkoyunları yarışmasında 89.80 puan aldı ve Akdeniz bölge şampiyonu olarak Ekim ayında yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Kulüp başkanı Eray Tokdemir, yönetim kurulu üyesi Cem Aydın antrenör Uğur Soyçiçek ile halk oyunları ekibi makamında Kaymakam Adem Çelik’i ziyaret etti.

Kaymakam Çelik, Akdeniz Bölge Şampiyonu Olan Halk Oyunları Ekibini tek tek tebrik ederek “ilçemizi en güzel şekilde temsil erek birincilik kazandıran, gurur yaşatan sizlere teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum. Umuyorum ki bu kadro Ekim ayında yapılacak olan Türkiye finallerinde de derece yapacaktır.” dedi.

Eğirdir Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü başarıya giden bu süre zarfında kendilerine her türlü desteği sağlayan başta Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik olmak üzere, Belediye Başkanı Veli Gök’e, Gençlik Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu’na ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu’na teşekkürlerini sundular.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap