SDÜ’DE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ BAŞLIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ’DE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ BAŞLIYOR
Haberin Tarihi: 30.9.2023 11:32:21 - Okunma Sayısı:917 defa okundu.

     Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına SDÜ YouTube kanalından naklen yayınlanan SDÜ Oryantasyon Programı ile “merhaba” dedi.

SDÜ’DE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ BAŞLIYOR

     Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına SDÜ YouTube kanalından naklen yayınlanan SDÜ Oryantasyon Programı ile “merhaba” dedi.

     Programda SDÜ ailesine yeni katılan öğrencilere, SDÜ’nün eğitim imkanları, akademik ve idari yapılanması, faydalanabilecekleri alanlar ve sosyal imkanlar hakkında bilgiler verildi.

Yeni öğrencilerimiz Isparta ve SDÜ’de aile sıcaklığını bulacaklar

    SDÜ ailesine yeni katılan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını belirterek sözlerine başlayan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, yıllarca hayalini kurdukları mesleğe ve üniversite hayatına ilk adımını atan öğrencilerin Isparta ve SDÜ’de aile sıcaklığını bulacaklarını ifade etti. Üniversitenin laboratuvarlarından kütüphanesine, spor tesislerinden hastanelerine kadar her alanda önemli gelişmeler kaydettiğinin altını çizen Prof. Dr. Saltan, SDÜ’nün 1992 yılında kurulan üniversiteler arasında en iyisi olduğunu söyledi. Isparta’nın öğrenci şehri olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Saltan, yeni dönemle birlikte SDÜ yerleşkelerinin canlanacağını, öğrencilerin de üniversite eğitimleri süresince güzel ve eğlenceli bir eğitim hayatları olacağını ifade etti.

     Daha sonra Öğrenci İşleri Daire Başkanı Emrah Gülcemal, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Veli Çapalı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görev yapan Öğretim Görevlisi Ali Karatopuk, Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğünden Doç. Dr. Selen Işık Maden, Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkez Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde görev yapan Öğretim Görevlisi Onur Mahmut Pişirir, Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünde görev yapan Doç. Dr. İbrahim Kubilay, Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanı Ümit Yavuz, öğrencilerin eğitim hayatları ile ilgili merak ettiği soruları yanıtladı. Katılımcılar, üniversitemizin öğrencilere sundukları yeniliklerden, uygulamalardan, kültürel ve sanatsal faaliyetlere ilişkin çalışmalardan bahsetti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap