Mimarlık Fakültesi Yeni Mimar Adaylarına Merhaba Dedi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mimarlık Fakültesi Yeni Mimar Adaylarına Merhaba Dedi
Haberin Tarihi: 7.10.2023 12:22:58 - Okunma Sayısı:728 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına ve yeni mimar adaylarına merhaba dedi.

Mimarlık Fakültesi Yeni Mimar Adaylarına Merhaba Dedi

     Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına ve yeni mimar adaylarına merhaba dedi. Mimarlık Fakültesi Fuayesinde gerçekleştirilen sergide, “Mimari Proje 4” Dersi kapsamında fakülte öğrencilerinin hazırladığı projeler sergilendi.

     SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Prof. Dr. Mehmet Gençtürk, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Türk, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen sergiye, üniversite hayatına yeni başlayan genç bireylerin heyecanı yansıdı. Etkinlikte öğrenciler, akademisyenler ile sohbet ederek keyifli zaman geçirdiler.

     Bu yıl Süleyman Demirel Üniversitesine katılan öğrencileri tebrik eden SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, yeni eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini diledi. Etkinlik kapsamında mimarlar ile öğrencilerin bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Türk de serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap