CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz Belediyeyi Eleştirdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz Belediyeyi Eleştirdi
Haberin Tarihi: 16.10.2023 16:37:47 - Okunma Sayısı:1167 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz Eğirdir’in sorunları ve vaatleri konusunda yeterli bir çalışmanın yapılmadığını ifade ederek Belediye Başkanı Veli Gök’ü eleştirdi.

CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz

BELEDİYEYİ ELEŞTİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz Eğirdir Belediyesi ile alakalı basın açıklaması düzenleyerek, belediye başkanının 30 Mart yerel seçimleri öncesi yapmış olduğu Eğirdir’in sorunları ve vaatleri konusunda yeterli bir çalışmanın yapılmadığını ifade ederek Belediye Başkanı Veli Gök’ü eleştirdi.

Yılmaz, parti binasında yapmış olduğu açıklamada, “30 Martta yerel seçimler yapılırken o günden bu güne yaklaşık 55 ay geçti. Seçimler öncesi belediye başkan adayı birçok vaatlerde bulunmuştu. Kanal32 TV kanalında yaptığı açıklamalar, basına verdiği demeçlerde Eğirdir’in birçok sorunu olduğunu ve bu sorunları en kısa sürede kendisin projelerle çözeceğini belirtiyordu. Özellikle kurumaya yüz tutan en önemli sorunumuz EĞİRDİR GÖLÜ, altyapı sorunu, doğalgaz, içme suyu, fen lisesi gibi ana sorunlardan acaba kaç tanesi çözüldü? kıymetli hemşehrilerimiz merak ediyorlar.

Aradan 55 ay geçti, başkanın (47 sözünden bazıları) bu sürede biz belediyenin Eğirdir gölü, altyapı, içme suyu, fen lisesi sorunu ile ilgili bugüne kadar attığı somut bir adımı göremedik. Ne bir proje hayata geçirildi ne de bir projeden bahsediliyor.

Merkezi yönetimin yaptığı projeler zaten olması gerekenler değil mi?... Bizim sormak istediğimiz; Belediye Başkanı Veli Gök ve ekibi, seçim vaatlerinden hangisini yerini getirdi?

Bugün geldiğimiz noktada; suyun içinde susuz mahalleler, çeşmelerinden çamurlu su akan, iki mahalle dışında doğalgazın olmadığı, öğrencilerin okumak için Isparta'ya gittiği ve bazı ailelerin çocuklarını okutmak için Isparta'ya taşındığı, bir yaz boyunca park ve bahçelerin yeterli bakımının yapılmadığı, çöplerin düzgün toplanmadığı bir İlçede yaşıyoruz.

Belediyenin işi hizmet götürmek, insanların işini kolaylaştırmaktır. Ama maalesef bizim belediyemizin yıllardır insanların hayatını kolaylaştırmak adına attığı somut bir adımı yok" ifadelerini kullandı.

CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanının iktidar partilisi olduğu için büyük umutlarla seçildiğini hatırlatarak "Sayın belediye başkanı iktidar partilisi olduğu için büyük umutlarla seçildi. İnsanlarımız güvendi ve takdirini kendilerinden yana kullandı fakat İlçemiz hiç de iktidarın nimetlerinden yararlanmadı." diye konuştu.

Yollar ile ilgili eleştirilerde bulunan Yılmaz, sokakların, mahalle arası yolların, parkların, caddelerin, kaldırımların çok bozuk olduğunu ve kış mevsimine girerken yapılması gerekenlerin yapılmadığını söyleyerek "çok ciddi anlamda sorunlar var" dedi.

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Seçimlere 5 ay kala geçen yıldan beri toz duman olan doğalgaz  döşenen ve diğer bazı mahallelerde asfaltlama ve taş döşeme çalışmaları için niye bu günü beklediniz acaba seçim yatırımı mı yoksa çok çalışmanızdan sıra yeni mi geldi?

Bu arada merkez yukarı mahallelerin, Sekibağ, Yazla ve diğer mahallelerin yollarına ne zaman sıra gelecek?

Vatandaşlarımız verdikleri oy'un karşılığını alamıyorlar. Maalesef belediye çalışmıyor, çalışıyor gözüküyor, inşallah sayın belediye başkanı bu uyarılarımızı dikkate alır da çalışır, vatandaşın hak ettiği hizmeti sunar ve biz de buradan kendisine teşekkür ederiz.”

- CHP Basın

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    16.10.2023 18:17:04
    Chp Eğirdir İlçe teşkilatı ve başkanını tebrik ediyorum,hiç bir siyasi parti ve başkanı böyle bir eleştiri yapmadı görmedim.
Yorum Yap