SDÜ’DE KÜÇÜK KESİ BAYPASS AMELİYATLARI BAŞARIYLA YAPILIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ’DE KÜÇÜK KESİ BAYPASS AMELİYATLARI BAŞARIYLA YAPILIYOR
Haberin Tarihi: 20.10.2023 11:25:34 - Okunma Sayısı:737 defa okundu.

 SDÜ Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalında iki hasta minimal invaziv yani küçük kesi bypass operasyonu ile sağlığına kavuştu.

SDÜ’DE KÜÇÜK KESİ BAYPASS AMELİYATLARI BAŞARIYLA YAPILIYOR

         SDÜ Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalında iki hasta minimal invaziv yani küçük kesi bypass operasyonu ile sağlığına kavuştu. SDÜ Hastanesinde rutin olarak yapılan bu ameliyat hastanın sağlığı ve konforu açısından birçok avantaj sağlamakta.

         Kalp rahatsızlığı nedeniyle SDÜ Hastanesi’ne başvuran ve Kalp Damar Cerrahisi kliniğinde tedavi altına alınan Ramazan Sağdıç (55) ve Abidin Demir (59) isimli hastaya, koroner kalp damarı açılması ameliyatı uygulandı. İki hastada göğüs kafesi açılmadan küçük bir kesi ile gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuştu.

         Ameliyatların oldukça başarılı geçtiğini belirten SDÜ Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr Erdoğan İbrişim, bu yöntemin klasik bypass yöntemi ile yapılan ameliyatlara göre birçok avantajlarının olduğunu ifade etti. Küçük kesi bypass operasyonu hastanemizde rutin olarak yapılmaktadır.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap