Ak Parti'de Adaylık Süreci Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti'de Adaylık Süreci Başladı
Haberin Tarihi: 2.9.2015 09:20:00 - Okunma Sayısı:2930 defa okundu.

TBMM Strateji Bürosu Sorumluluğundan istifa eden Dr. Hasan Özgür ÖZEN Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı için Ak Parti Genel Merkezine başvurusunu yaptı.

Ak Parti’de Adaylık Süreci Başladı

İlk Başvuru Dr. ÖZEN’den geldi

 

            TBMM Strateji Bürosu Sorumluluğundan istifa eden Dr. Hasan Özgür ÖZEN Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı için Ak Parti Genel Merkezine başvurusunu yaptı.   

            Ak Parti Genel Merkezi ve İl Başkanlıkları 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Milletvekili Aday Adayı başvurularını kabul etmeye başladı. TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu Dr. Hasan Özgür ÖZEN, Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı için ilk gün Genel Merkeze Başvurusunu yapan isimlerdendi. Dr. ÖZEN, Milletvekili Aday Adaylığı için TBMM’de ki görevlerinden istifa etmişti. TBMM Strateji Bürosu Sorumlusu ve TBMM Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ülke Uzmanlığı görevlerini de yürüten Dr. Hasan Özgür ÖZEN’nin TBMM için geliştirdiği birçok proje uygulamaya konulmuş ve ödüle layık görülmüştü. Dr. Özen, Kur’an-ı Kerim’de yer alan tüm kelime ve kavramların içinde geçtiği ayetlerin bir arada okunabildiği ilk ve tek Kuran’ı Kerim Meali olan “KURANİ MUCİZE KELİMELER” kitabını 5 yıllık süre zarfında hazırlamıştı.

            AK Parti’de, erkek aday adaylardan 5 bin, gençler ve kadınlardan 2500 lira ücret alınırken, engellilerden herhangi bir ücret talep edilmiyor. 3 dönem kuralı nedeniyle 7 Haziran seçimlerinde 70 isim aday olamamıştı. 3 dönem kuralı 1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimi için geçerli olmayacak. Ayrıca, 7 Haziran’da 3 dönemi tamamlayanlar da yeniden aday olabilecek.

            AK Parti’de süre 3 Eylül Perşembe günü saat 19.00’da sona erecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap